Mes turime 325 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4810
mod_vvisit_counterŠią savaitę:23354
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:70680
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Švenčionėlių meno mokykla prisistato agitaciniais koncertais

2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis Nr. 36 (1083)

Irena POŽĖLIENĖ

Švenčionėlių meno mokyklos direktorė Rita Politienė jau antrus metus sėkmingai vysto savo idėją – būsimiesiems šios mokyklos mokiniams surengti agitacinius koncertus, kurie padeda patraukliau nušviesti meno mokyklos teikiamas ugdymo galimybes, paskatinti vaikus ateiti čia mokytis.

Šiemet tokie agitaciniai koncertai buvo surengti gegužės 9 d. pirmąjį pusdienį. Grupėmis susirinkusiems 1-2, 3-4 klasių mokiniams ir darželinukams direktorė surengė ekskursiją po mokyklą, papasakojo, kokių dalykų ir kiek metų čia mokosi vaikai, o mokytojai kartu su meno mokykloje įvairių dalykų besimokančiais vaikais surengė linksmą koncertą, kad mažieji svečiai patys pamatytų, kaip puikiai šoka, groja, dainuoja, piešia lankantys meno mokyklą vaikai.

Kad informacija būtų kuo išsamesnė, Švenčionėlių meno mokykla ta proga išleido ir informacinį laikraštuką, kuriame ir žiupsnelis mokyklos istorijos, ir svarbi informacija stosiantiesiems, ir mokinių kūrybiniai pasiekimai.

Pasak direktorės, prašymai mokytis Švenčionėlių meno mokykloje jau priimami (nuo gegužės 1 d. iki birželio 1 d.), stojamieji egzaminai į visus meninio ugdymo dalykus vyks gegužės 23, 24 d. nuo 14 iki 19 val., stojamasis mokestis – 10 Lt. Į meno mokyklą vaikai priimami nuo 6 metų ir gali rinktis dalykus Muzikos, Choreografijos ir Dailės skyriuose.

R.Politienė sakė visą gegužės mėnesį kviečianti tėvelius su vaikais ateiti į meno mokyklą, pabendrauti, pasižvalgyti ir gauti atsakymus į visus klausimus.