Mes turime 266 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1242
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11429
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87459
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Akcijos „Svečiuose pas ugniagesius“ rezultatai

2019 m. gegužės 18 d., šeštadienis, Nr.36 (1856)

Vaikai žino, kad pas ugniagesius nuobodu nebus, todėl vykusios akcijos metu „Svečiuose pas ugniagesius“ ir net po jos Švenčionių priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje lankėsi gausus moksleivių būrys.

Pradinių klasių moksleiviai ir gimnazistai bendravo su budinčiais tarnybos pareigūnais, kurie supažindino su savo darbo ypatumais: pirminėmis gaisro gesinimo priemonėmis bei specialia gaisrų gesinimo ir gelbėjimo darbų technika, ugniagesių tarnybos sąlygomis. Tarnybos inspektoriai svečius konsultavo priešgaisrinės saugos klausimais, rodė filmus priešgaisrinės saugos tematika, atkreipdami dėmesį į pagrindines gaisrų ir kitų nelaimių priežastis. Dalinosi savo žiniomis, patirtimi, galimybes ir stereotipus renkantis profesiją. Atsakinėjo į mokinių ir mokytojų užduotus klausimus, susijusius su priešgaisrine sauga ir ugniagesio gelbėtojo profesija. Vaikai sužinojo, kaip reikia elgtis kilus gaisrui, apsaugoti save ir kitus. Susitikimų pabaigoje buvo dalinami lankstinukai ir pamokų tvarkaraščiai su priešgaisrinės saugos atmintinėmis.

 
Reklaminis skydelis