Mes turime 457 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2352
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27482
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74808
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis Nr. 36 (1083)

Iškirto mišką

Gegužės 9 d. gautas LR Aplinkos ministerijos Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento Švenčionių rajono agentūros vedėjo pareiškimas, kad Sarių girininkijoje neteisėtai iškirstas miškas ir galimai pavogta mediena. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

 

Rastas miręs

Gegužės 9 d. įregistruotas Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK VTS PP vyr. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad Švenčionių seniūnijoje, savo namo kieme, rastas Č.J., gim. 1962 m., lavonas. Lavonas nukreiptas į MRU TMI ekspertizei. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

Sumušė keturiese

Gegužės 9 d. Švenčionyse, prie baro „Ledakalnis“, D.B. sumušė keturi nepažįstami jaunuoliai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str. 1 d.

 

Žmonės nenukentėjo

Gegužės 14 d. pranešė Pabradės seniūnijos gyventojas M.S, kad kelyje Švenčionėliai-Sariai į pakelės medį atsitrenkė automobilis „VW Passat“. Žmonės nesužaloti, apgadintas automobilis.

 

Vagystės

Gegužės 9 d. Vilniaus miesto gyventoja I.K., atvykusi į jai priklausančią sodybą, esančią Švenčionių seniūnijoje, pastebėjo, kad įsibrauta į namą ir pavogti darbo įrankiai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Gegužės 12 d. iš Švenčionių miesto gyventojui A.N. priklausančio automobilio „KIA Carnival“ buvo pavogta DVD automagnetola „AEG“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Gegužės 13 d. įregistruotas uždarosios akcinės bendrovės direktoriaus pareiškimas, kad iš parduotuvės „Stihl“, esančios Pabradėje, buvo pavogtas motorinis pjūklas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Gegužės 13 d. gautas akcinės bendrovės direktoriaus pareiškimas, kad kelyje Vilnius-Zarasai pavogti kelio ženklai su stovais ir tvirtinimo elementais „Apylanka“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 4 d.

Gegužės 16 d. Pabradės miesto gyventoja grįžusi į namus pastebėjo, kad iš kambario dingo televizorius, DVD grotuvas, garso kolonėlės, mobilaus ryšio telefonas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Savaitės statistika

Nuo gegužės 9 d. iki gegužės 16 d. Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruota: 1 nusikaltimas žmogaus sveikatai, 1 turto sunaikinimo ar sugadinimo atvejis, 30 viešosios tvarkos pažeidimų, 1 sukčiavimo atvejis, 1 chuliganizmo atvejis ir 7 vagystės. Per savaitę įvyko 3 eismo įvykiai, sulaikyti 3 neblaivūs vairuotojai, rasti 2 lavonai, 31 asmuo nubaustas už administracinius teisės pažeidimus ir 5 kartus išvykta į šeimyninius ginčus.

 

http://www.policija.lt/svencioniupk/
Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

Švenčionių r. PK inf.