Mes turime 367 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3647
mod_vvisit_counterŠią savaitę:36023
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:117772
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Renovacijos grimasos tęsiasi: gyventojai liko be stogo

2019 m. liepos 24 d., trečiadienis, Nr.53 (1873)

Švenčionių miesto Taikos g. 14 daugiabučio gyventojai praėjusią savaitę gavo šaltą dušą. Tikrąja to žodžio prasme – lietus pasipylė tiesiai į butus. Mat statybininkai nuplėšė stogą, paskui susirinko įrankius ir … dingo. Taip rajono savivaldybė „organizuoja“ renovacijos darbus. Jau ne tik didžiausia darbų kaina ilgiems dešimtmečiams gula ant gyventojų pečių. Abejonių kelia kokybė – po lietaus tinkas išsipučia, pradžiūvus susitraukia, ir tik laikraščiu pabadžius nosis valdžiai, susizgrimba gelbėti greičiau savo autoritetą, negu padėtį.

Kad statybininkai dingsta nebaigę darbų – ne naujiena. Štai Švenčionėlių kultūros centro renovacija pretenduoja į penkmečio statybą. Kol centras apšiurusiu stogeliu ilgesingai laukė sugrįžtant statybininkų, per tą laiką paukščiai spėja po kelis kartus išskristi į pietus ir sugrįžti... Bet kad stogą nuplėšę renovuotojai štai taip imtų ir dingtų, to dar nebuvo.

Gyventojai patyrė ne tik šoką, bet ir nuostolių – užliejo butus, užmirko elektros instaliacija, sumirko turtas. Ar savivaldybė šiuos nuostolius, kaip įprasta, dengs iš visų mūsų – mokesčių mokėtojų – pinigų?

Taikos g. 14 namo gyventojai tapo dar viena, švelniai sakant, savitų šios „partijos“ valdininkų viešųjų pirkimų auka.

Ką gi, belieka tikėtis saulės ir viešo valdininkų atsakymo gyventojams, ką jie išdarinėja su rinkėjais.

Mūsų inf.