Mes turime 410 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2902
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19103
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95133
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Draugiškos šaškių ir šachmatų varžybos

2012 m. birželio 6 d.,trečiadienis Nr.43 (1186)

Pabradės socialinės globos namuose gegužės 25 d. vyko globos namų ir Pabradės miesto bendruomenės „Domus“ draugiškos šaškių ir šachmatų varžybos. Norinčių varžytis ir išbandyti savo jėgas prie šaškių ir šachmatų lentos susirinko nemažai. Taip pat susirinko gausus būrys palaikančiųjų žiūrovų.

Tokio pobūdžio varžybos pirmos, tačiau tikrai reikšmingos. Ši sporto šaka lavina loginį mąstymą, stiprina emocines ir fizines galias, ugdo doro rungtyniavimo sampratą.

Varžybos vyko trimis etapais: globos namų gyventojai rungėsi tarpusavyje, su darbuotojais ir su bendruomenės nariais. Varžyboms teisėjavo bendruomenės „Domus“ nariai Večiaslavas Perveinis ir Jonas Vainauskas. Varžybos vyko sklandžiai, visi kovojo garbingai. Nugalėtojams buvo įteiktos taurės, padėkos ir saldūs prizai. Šios varžybos visiems suteikė teigiamas emocijas ir gerą nuotaiką.

Iš širdies dėkojame Pabradės miesto bendruomenės „Domus“ nariams už aktyvų dalyvavimą ir linkime jiems geros kloties.

„Švenčionių krašto“ inf.

 

Žaidynės vaikų ginimo dienai paminėti

Pabradės socialinės globos namuose gegužės 31 d. vyko draugiškos sporto žaidynės, skirtos Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Žaidynėse dalyvavo šešiolika grupių-šeimynų komandų. Visos komandos puikiai atliko namų užduotis: pasigamino komandos emblemas bei plakatus su šūkiais, sugalvojo įdomius komandų prisistatymus. Keturių rungčių labirinte (krepšinis trys prieš tris, linksmoji estafetė, baudų mėtymas, virvės traukimas) buvo išrinkti patys vikriausi, stipriausi, greičiausi ir apdovanoti medaliais. Visoms komandoms už aktyvų dalyvavimą buvo įteiktos padėkos, įvairių knygų ir žaidimų komplektai, bei saldūs prizai.

„Švenčionių krašto“ inf.
 

 
Reklaminis skydelis