Mes turime 147 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3644
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10380
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54363
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ ryšys – pigiausias ir kokybiškas

2011 m. gegužės 28 d., šeštadienis Nr. 39 (1086)

Absoliuti dauguma Lietuvos gyventojų patvirtino, kad renkantis mobiliojo ryšio paslaugas svarbiausia yra jų kaina. Be to, kaina – taip pat yra pagrindinė priežastis, dėl kurios ryšio vartotojai keistų savo ryšio operatorių.

 

„Tele2“ klientams – mažiausios kainos

„Gyventojai patvirtino, kad maža kaina yra pagrindinis argumentas renkantis mobiliojo ryšio paslaugų tiekėją. Atsižvelgdami į tai kuriame dar patrauklesnius pasiūlymus“, - pasakoja Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Naujausia bendrovės akcija – „Artimųjų ratas“. Užsisakę ją, klientai tarp savo vardu registruotų numerių „Tele2“ kalbės visiškai nemokamai. Negana to, vienam iš „Artimųjų ratui“ priklausančių vartotojų išvykus į užsienį, Lietuvoje likę kiti grupės nariai jam skambins už dyką.

„Šis pasiūlymas leidžia sutaupyti dar daugiau – tuo pat metu jis padės palaikyti stiprius ryšius su šeima ir artimaisiais“, – nurodė P.Masiulis.

 

Devyni iš dešimties renkasi mažą kainą

Vartotojų nuomone, Lietuvoje veikiantys ryšio operatoriai teikia vienodai kokybiškas paslaugas. Net trys ketvirtadaliai apklaustųjų nurodė, kad skirtingų operatorių paslaugų kokybė nesiskiria, skiriasi tik nežymiai ar neturi nuomonės šiuo klausimu.

Tyrimas atskleidė, jog vertindami mobiliojo ryšio paslaugų kainą, 9 iš 10 vartotojų pirmiausia atsižvelgia į paslaugų ir telefono aparato kainą. Tuo tarpu telefono savybėms, operatoriui, gamintojui ir dizainui vartotojai skiria gerokai mažiau dėmesio.

Balandžio mėnesį atlikto tyrimo duomenimis, mobiliuoju ryšiu Lietuvoje naudojasi 94 proc. gyventojų. Daugiausiai jų, per 41 proc., yra „Tele2“ klientai.

„Tele2“ taip pat aptarnauja didžiausią pokalbių srautą Lietuvoje, o informacinių technologijų naujienų ir aktualijų žurnalo „Computer Bild Lietuva“ vykdytuose rinkimuose „Auksinis kompiuteris 2010“ balsavę skaitytojai „Tele2“ išrinko geriausiu mobiliojo ryšio ir interneto paslaugų tiekėju.

Lietuvos gyventojai įvardijo „Tele2“ kaip geriausią reputaciją telekomunikacijų sektoriuje turinčią bendrovę – tai paaiškėjo rinkos tyrimų agentūros „Spinter tyrimai“ atlikto tyrimo metu.