Mes turime 274 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:327
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16528
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92558
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

4 tūkstančiai darbiečių cementavosi sąskrydyje

2012 m. liepos 11 d.,trečiadienis Nr.52 (1195)

Sąskrydyje dalyvavo per 70 Švenčionių rajono darbiečių grupė, vadovaujama skyriaus pirmininko Vytauto Vigelio, puikiai pasirodžiusi įvairiose rungtyse ir konkursuose

Šį savaitgalį Prienų rajone vykusiame Darbo partijos sąskrydyje dalyvavo apie 4 tūkst. žmonių. Pagal dalyvaujančių narių skaičių tai yra rekordinis sąskrydis Darbo partijos istorijoje.
Į sąskrydžio atidarymą su arklio tempiama karieta atvažiavęs Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich darbiečiams linkėjo geros nuotaikos, kokybiško poilsio ir daug teigiamos energijos.

Darbo partijos pirmininkas ragino partiečius daug diskutuot ir bendrauti, kad artėjančių Seimo rinkimų metu būtų lengviau dirbti kaip vieninga komanda.

„Mes nesiekiame kurti stebuklų, mūsų tikslas įgyvendinti tai, apie ką kalba Lietuva nuo pat nepriklausomybės pradžios — padaryti mūsų šalį civilizuota, demokratine, teisine ir turtinga valstybe. Mes siekiame sukurti tokią Lietuvą, kurioje būtų gera gyventi visiems — valstybę iš kurios niekas nenorėti išvažiuoti. Mes sukursime tokias sąlygas jaunimui, kad jis turėtų tinkamas sąlygas mokytis, dirbti ir užsidirbti tinkamam gyvenimui čia, Lietuvoje. Mūsų norai grindžiami paprastomis idėjomis, kurios yra išvardintos mūsų programoje. Visuomenė šiandien rodo ženklą, kad būtent mes esame ta jėga, kuri gali pakeisti mūsų valstybės gyvenimą į gerąją pusę ir mes žinome kaip tai padaryti“, — sakė V. Uspaskich.

Į darbiečių sąskrydį atvyko gausus būrys svečių – visuomeninių organizacijų ir politinių partijų atstovų, sveikinusių gausaus darbiečių sąskrydžio dalyvius.

Sąskrydžio metu darbiečiai rungiasi krepšinio, tinklinio, futbolo, šachmatų, estafečių ir virvės traukimo varžybose. Mažieji sąskrydžio dalyviai rungėsi burbulų pūtimo čempionate „Burbuliatorius“, linksminosi šokių mokyklėlėje.

Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskich su pavaduotojais lankė visų partijos skyrių stovyklavietes, kurios rengė originalius savo ir Seimo rinkimuose keliamų kandidatų pristatymus. Švenčionių skyriaus kandidato Šarūno Biručio pristatymas vėliau buvo pripažintas vienu geriausių.

Švenčionių skyriaus darbiečiai aktyviai dalyvavo ir sėkmingai pasirodė visose rungtyse, o krepšinio turnyre pelnė bronzą. 3-ia vieta iš 60 skyrių - labai aukštas pasiekimas.

Po ilgos ir karštos dienos darbiečiams koncertavo žinomos Lietuvos grupės ir atlikėjai.

„Švenčionių krašto“ inf.
 

 
Reklaminis skydelis