Mes turime 343 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1552
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17753
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93783
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Gjensidige: išaiškinta pirmoji kelionės po Europą laimėtoja

2012 m. rugpjūčio 4 d.,šeštadienis Nr.59 (1202)

Snežana Ulozienė iš Švenčionių, drausdama butą draudimo bendrovėje „Gjensidige Baltic“, nė nenujautė laimėsianti 2000 Lt vertės kelionę į pasirinktą Europos šalį. Moteris tapo pirmąja iš keturių laimingųjų, kurie šią vasarą ir rugsėjį, apsidraudę nuolat gyvenamą būstą nekilnojamojo turto draudimu, dar ir vyks atostogauti. Kone iki pat rudens vidurio kas mėnesį bus paskelbiama dar po vieną laimėtoją.

„Anksčiau nesame draudę būsto, tačiau tai padaryti paskatino bute atliktas remontas“, - sako kelionę į Europos šalį laimėjusi Švenčionių gyventoja. Už laimėtas atostogas moteris turėtų būti dėkinga ir vietos brokerių bendrovei, kurioje S. Ulozienės šeimai ir pasiūlyta jos atnaujintą būstą apdrausti būtent „Gjensidige“ bendrovėje. S. Ulozienė teigia dar neišsirinkusi, kur vyksianti atostogauti, tačiau jos žvilgsnis krypsta į saulėtąją Turkiją.

„Gjensidige Baltic“ akcijos laimėtoja išaiškinta dalyvaujant nepriklausomam auditoriui, o laimėtą kuponą į kelionę ji galės išsikeisti kelionių agentūroje „Guliverio kelionės“.

 

Tuščiuose namuose – didesnės žalos

„Vasarą daugelis traukia atostogauti, namus palikdami vienus. O tuščiuose namuose padidėja nelaimių padarytų žalų pavojus, nuostoliai gali būti dar skaudesni, jei būstas naujai pirktas ar suremontuotas. Todėl būsto finansine apsauga būtina pasirūpinti iš anksto. Ką tik butą suremontavusi S. Ulozienė tuo ir pasirūpino, dabar ji galės ramiai atostogauti užsienyje“, – pasakoja Rima Pernavienė, „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo Utenos atstovybės direktorė.

R. Pernavienė primena, kad tiek šiai moteriai, tiek ir visiems kitiems būstą apsidraudusiems įmonės klientams pritaikoma papildoma paslauga „24/7 pagalba namuose“. Jei apdraustame būste įvyksta gedimas, nelaimė ar kitas netikėtas įvykis, bendrovės klientai gali išsikviesti pagalbos tarnybą.

Nemokamomis meistrų paslaugomis, jei atlikti darbai ir jiems reikalingos medžiagos neviršija 300 litų, savo turtą apdraudę gyventojai gali pasinaudoti tris kartus per metus.

 

Nelaimės tikimybė - 40 proc.

Finansinių nuostolių dėl būste įvykusių avarijų, gedimų, gamtos stichijų ar kitų įvykių yra patyrę net 4 iš 10 Lietuvos gyventojų, atskleidžia draudimo bendrovės „Gjensidige Baltic“ Lietuvos filialo užsakymu „Vilmorus“ atlikta apklausa. Dažniausiai žalos namams atneša vanduo - 19,2% apklaustųjų yra tekę patirti nuostolių prakiurus jų ar kaimyno vandentiekio ar kanalizacijos vamzdžiams.

Vanduo nėra vienintelė dažnai pasitaikanti nelaimių namuose priežastis. Kiek daugiau nei 5% apklausos dalyvių patyrė, ką reiškia gamtos stichijų siautėjimas, panašus procentas apklaustųjų turėjo nuostolių dėl buitinę techniką gadinančių elektros įtampos svyravimų. Šios nelaimės gyventojų pinigines paprastai paplonina nuo kelių iki keliasdešimties tūkstančiu litų siekiančiomis sumomis.

„Namai yra svarbi mūsų gyvenimo dalis, kuriai būtina visapusiška apsauga ir priežiūra. Draudimas ir yra viena iš priemonių, padedančių užtikrinti finansinę ramybę netikėtai užklupusios nelaimės atveju“, – sako R. Pernavienė ir siūlo paskubėti apsidrausti savo būstą akcijos laikotarpiu bei laimėti sekančią kelionę į pasirinktą Europos šalį.
 

 
Reklaminis skydelis