Mes turime 391 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4372
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20573
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96603
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčionėlių miškininkai – orientacinio sporto prizininkai

2011 m. birželio 4 d., šeštadienis Nr. 41 (1088)

VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos komanda šių metų gegužės 27-28 d. dalyvavo IV Lietuvos miškininkų orientacinio sporto čempionate. Čempionatą organizavo Lietuvos miškininkų sąjunga. Čempionatas vyko Druskininkų miškų urėdijoje, prie Ilgio ežero, dalyvavo 80 dalyvių. Iš Švenčionėlių miškų urėdijos į čempionatą vyko aštuonių narių komanda: Vilmantas Tūba – Labanoro girininkijos girininkas, Neringa Tūbienė – girininko žmona, Gabija ir Silvija Tūbaitės – girininko dukros, Nijolė Barzdėnienė – Antaliedės girininkijos girininko pavaduotoja, Onutė Gylienė – ryšių su visuomene specialistė, Žanas Malčanovas – Lakajos girininkijos girininkas bei jo pavaduotojas Simas Songaila.

Čempionatas vyko dvi dienas. Pirmą dieną buvo organizuota ekskursija į Raigardo slėnį ir liaudies meistro A.Česnulio sodybos muziejų. Taip pat dalyvavome Druskininkų miesto sezono atidarymo šventėje.
Antrą dieną iš pat ryto prasidėjo čempionatas. Visi dalyviai buvo suskirstyti į amžiaus grupes ir išleisti į trasą. Trasa buvo puikiai paruošta, tik buvo šiek tiek šlapia, nes iš vakaro ir naktį gausiai palijo.
VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos komanda iš čempionato parsivežė 4 prizines vietas: asmeninėje įskaitoje Vilmantas Tūba amžiaus grupėje V35 užėmė pirmą vietą. Neringa Tūbienė (M35) – antrą vietą, Gabija Tūbaitė (M14) – antrą vietą ir Silvija Tūbaitė (M14) – trečią vietą.
Į pirmąjį penketuką pateko ir kiti komandos nariai.

 

Onutė GYLIENĖ
VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos ryšių su visuomene specialistė

 

 
Reklaminis skydelis