Mes turime 421 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2946
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19147
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95177
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2” kviečia nudžiuginti artimuosius

2011 m. birželio 4 d., šeštadienis Nr. 41 (1088)

Pirmąjį birželio sekmadienį Lietuvoje minima Tėvo diena, ir daugelis stengsimės bent jau skambučiu ar trumpąją žinute pasveikinti savo tėčius. Norintiems juos dar labiau nudžiuginti, „Tele2“ siūlo padovanoti išmanųjį telefoną, kurį dabar galima įsigyti vos už vieną litą. O sustiprinti šeimos narių ryšius padės paslauga „Artimųjų ratas“, leidžianti su brangiausiais žmonėmis kalbėtis nemokamai.

 

Pokalbiai už dyką –tarp penkių numerių

„Artimųjų ratą“ gali sudaryti iki penkių to paties abonento vardu registruotų numerių, kuriems galioja privatūs mokėjimo planai. Už visą grupę mokant vos vieną centą per mėnesį, tarp „Artimųjų ratą“ sudarančių telefono numerių pokalbiai bus nemokami.
„Paslauga „Artimųjų ratas“ leidžia šeimoms dar daugiau bendrauti ir sutaupyti. Tai puikus sprendimas vasarą, kai daugiau keliaujame, bet vis tiek siekiame palaikyti glaudžius ryšius su artimaisiais“, - sako Petras Kirdeika, „Tele2“ Komercijos direktorius.
Jo teigimu, paslauga gali pasinaudoti visi nauji „Tele2“ klientai sudarydami naujas sutartis, perkeldami numerį iš kito tinklo arba „Pildyk“. „Artimųjų ratą“ suburti gali ir esami klientai, pratęsdami terminuotą sutartį.

 

Išmanusis telefonas dovanų

Pačius artimiausius žmones, pavyzdžiui tėčius, „Tele2“ kviečia pradžiuginti Tėvo dienos proga padovanojant išmanųjį telefoną. Sudarius naują sutartį, telefoną galima įsigyti tik už vieną litą be jokio telefono mokesčio. Naujieji abonentai gali rinktis vieną iš trijų išmaniųjų telefonų– „Samsung Star“, „SonyEricsson YEndo“ arba „Huawei U8500“.
„Pasinaudojus pasiūlymu per mėnesį galima kalbėti net 650 minučių skambinant į visus Lietuvos tinklus. Visa tai – mokant vos 25 litus per mėnesį. Taigi padovanoti išmanųjį telefoną tėčiui, kitam artimam žmogui ar sau pačiam dabar galima išties palankiomis sąlygomis“, - teigia P.Kirdeika.

 

„Tele2“ – populiariausias

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ kovą atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. 49 proc. apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis, o pasirinkti šį operatorių kitiems rekomenduotų 60 proc. respondentų. Du iš trijų apklaustųjų tvirtina, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.

 
Reklaminis skydelis