Mes turime 382 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2401
mod_vvisit_counterŠią savaitę:18602
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:94632
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Automobilio vagis nuteistas pagreitinto proceso tvarka

2012 m. spalio 20 d. šeštadienis Nr.80 (1223)

2012 m. spalio 9 dieną, į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariatą kreipėsi Švenčionių seniūnijos gyventojas, kuris pranešė, kad iš jo namo kiemo pavogtas 2002 metų laidos automobilis „Peugeot 206“. Dėl minėto įvykio policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d. (tas, kas pagrobė automobilį, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų).

Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, sekdami karštais pėdsakais, surado kaimo prieigose ne tik minėtą automobilį, bet ir sulaikė vagį.

O spalio 16 dieną Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK KPS pareigūnai kartu su Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokuroru baigė tirti ir teisminiam nagrinėjimui, pagreitinto proceso tvarka, perdavė į Švenčionių rajono apylinkės teismą baudžiamąją bylą, kurioje įtarimai pareikšti Švenčionių seniūnijos gyventojui A.B., gim. 1986 m. Minėtas asmuo teisėsaugai buvo žinomas ir anksčiau. Rastas automobilis grąžintas teisėtam savininkui.

Švenčionių RPK inf.

 
Reklaminis skydelis