Mes turime 268 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1752
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20296
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:67622
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

R. Bartkaus pasaulinė paroda Vilniuje, pietūs - Labanore

2012 m. lapkričio 17 d. šeštadienis Nr.88 (1232)

Vilniaus dailės akademijos „Titaniko“ galerijoje praėjusią savaitę atidaryta Ray Bartkaus pasaulinė paroda. Žinomi politikai ir menininkai, modeliai, dizaineriai iš Niujorko ir viso pasaulio, atvykę į pasaulinę tapybos instaliacijų parodos premjerą, tą ketvirtadienio vakarą perpildė galeriją. Svečių laukė gausybė įspūdingų instaliacijų, gyva didžėjaus muzika.

R. Bartkus jau du dešimtmečius gyvena JAV, bet parodą „Tapybos pabaiga“ atidarė būtent Vilniuje – mieste, kur gimė, augo ir pradėjo savo kūrybinį kelią.

Vilniečiai ir sostinės svečiai įspūdingą parodą galės apžiūrėti nuo penktadienio iki pat gruodžio pradžios.

Savaitgalį dailininkas Ray Bartkus su artimiausiais draugais ir keletu aukštų svečių  lankėsi Labanore – susigundė pažįstamų pasiūlymu papietauti Labanoro restorane, patiems išsikepti duonos. Svečiai iš tikrųjų labai susižavėjotradiciniu lietuviškos duonos kepimu.

Rajono savivaldybės tarybos narys Darius Velička svečiams trumpai pristatė rajoną, padovanojo  Švenčionių kraštą pristatantį filmą ir pakvietė ateityje atvykti į mūsų kraštą.