Mes turime 302 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5552
mod_vvisit_counterŠią savaitę:24096
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71422
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2012 m. gruodžio 8 d. šeštadienis Nr.94 (1238)

Sulaikyti naminukę gaminę jaunuoliai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, Nemenčinės miškų urėdijoje, Pabradės girininkijoje, miško masyve, gruodžio 4 d., apie 14.00 val. aptiko aparatą naminei degtinei gaminti ir prie jo besidarbuojančius Pabradės seniūnijos gyventojus V.J., gim. 1990 m., ir A.V., gim. 1988 m. Gamybos procesas buvo pačiame įkarštyje, iš aparato jau buvo ištekėją apie 3 litrus bespalvio skysčio, turinčio naminės degtinės kvapą, o aparato katile buvo apie 100 litrų į raugą panašaus skysčio. Dar 200 litrų panašaus skysčio buvo šalia aparato metalinėje talpoje. Aparatas ir skystis paimti ir saugomi Švenčionių rajono PK.

Vilniaus aps. VPK Švenčionių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. (neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

 

Pabradės URC nužudytas Rusijos pilietis

Gruodžio 4 d. 11 val. 30 min. Pabradėje, Užsieniečių registracijos centro patalpose, peiliu nužudytas Rusijos pilietis. Čia kilusio konflikto metu Azerbaidžano pilietis N.N. (gimęs 1974 m.) peiliu į krūtinę mirtinai sužalojo Rusijos pilietį M.A. (gimusį 1967 m.).

Įtariamasis uždarytas į areštinę.