Mes turime 150 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2271
mod_vvisit_counterŠią savaitę:5664
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:52990
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Informuojame, Ignalinos kredito unijos veikla visiškai nesusijusi su Nacionalinės kredito unijos įvykiais

2012 m. gruodžio 19 d. trečiadienis Nr.97 (1241)

Informuojame, kad Ignalinos kredito unijos veikla yra visiškai nesusijusi su nepriklausančios LCKU sistemai Nacionalinė kredito unijos įvykiais. Tai buvo atskirai, tik Vilniaus regione, veikianti kredito unija.

Ignalinos kredito unijoje veikla kaip ir visada yra stabiliai vykdoma bei teikiamos visos paslaugos.

Ignalinos kredito unija yra viena iš 63 kredito unijų, kuri priklauso Lietuvos centrinės kredito unijos (LCKU) sistemai. Šiai sistemai priklausančios kredito unijos turi stabilizacijos, likvidumo fondus, jų veiklą papildomai prižiūri LCKU priežiūra. Tai pat šios kredito unijos teikia platų paslaugų spektrą (el. bankininkystė, „Maestro“, „MasterCard“ mokėjimo kortelės, mokesčiai už komunalinius, pinigų pervedimai ir kt.)

Nepriklausančios šiai sistemai kredito unijos (viena jų – Nacionalinė kredito unija) neturi likvidumo, stabilizacijos fondų, jų veiklos neprižiūri LCKU. Nacionalinė kredito unija niekada nebuvo Lietuvos centrinės kredito unijos narė. Ši kredito unija be paskolų ir indėlių neteikė daugiau jokių papildomų paslaugų.

Dėkojame už supratingumą,

Ignalinos kredito unijos komanda