Mes turime 529 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3303
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28433
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:75759
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Visiems – aukso medaliai!

2012 m. gruodžio 22 d. šeštadienis Nr.98 (1242)

Gruodžio 15 dieną Jonavos sportinių šokių kolektyvas „Bonus“ ir Lietuvos sportinių šokių federacija organizavo reitingo varžybas – „Bonus“ Kalėdos 2012“. Jose dalyvavo 12 Švenčionėlių miesto šokėjų lankančių „Domino“ šokių studiją. Visi šokėjai šokę Vaikų grupėje lėtą valsą ir čia-čia-čia iškovojo pirmąsias vietas buvo apdovanoti aukso medaliais! Šį kartą savo sugebėjimais visus nustebino ir geriausius balus gavo – Elvita Vilkavickaitė ir Nerijus Šipkauskas, taip pat nuo jų nedaug atsiliko Gabija Krištolaitytė ir Lukas Filipovičius bei Gabrielė Trapikaitė ir Lukas Veličko.

Gruodžio 16 dieną sportinių šokių klubas Mida“ organizavo kvalifikacines šokių varžybas „Mida – 2012“. Jose dalyvavo ir patys mažiausieji „Domino“ šokėjai iš Švenčionėlių: Kajus Urbelis šoko su dviem partnerėm – Vilte Vasilkauskaite ir Darja Veličko. Vaikų grupėje visi buvo apdovanoti pirmomis vietomis. Visi grįžę su aukso medaliais, Kalėdiniais prizais ir puikiomis nuotaikomis, lauksime naujo šokių sezono ir artėjančių varžybų – sausio mėnesį.

Artėjančių švenčių proga „Domino“ šokėjai pasidžiaugs pasiektais rezultatais Kalėdiniame vakarėlyje, o visiems, kurie dar prie mūsų studijos neprisijungė, linkime kad Šv. Kalėdos ir Naujieji metai ant savo delnų atneštų Jums šilumą, džiaugsmą, kantrybę. Tegul slenkstį į Jūsų namus tyliai peržengia meilė, ramybė.

Daiva GEROJIMAITĖ

Šokių studijos „Domino“ šokių mokytoja