Mes turime 306 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3626
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13813
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89843
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Seimo nariai atvyko su dovanomis

2013 m. sausio 19 d. šeštadienis Nr.5 (1248)

Lietuvoje gyvenanti rusų bendruomenė, kaip ir jų tautiečiai Rusijoje, Naujuosius metus sutinka du kartus. Pirmą kartą kartu su visais sausio 1-ąją, o antrą kartą – po dviejų savaičių, sausio 14 dieną. Kaip tik šią dieną Pabradės vaikų darželyje-lopšelyje „Varpelis“ ir „Žeimenos“ gimnazijoje apsilankė LR Seimo nariai Sergej Dmitrijev ir Larisa Dmitrijeva. Pirmiausia svečiai apsilankė vaikų darželyje-lopšelyje „Varpelis“ esančioje rusakalbių vaikų grupėje ir pasveikino vaikus ir auklėtojas su senais Naujaisiais metais, įteikė dovanėles bei kartu su vaikais pašoko.

Su nekantrumu svečių laukė ir Pabradės „Žeimenos“ gimnazijoje. Ne tik laukė, bet ir koncertui ruošėsi. Ir nors koncertas buvo neilgas, bet gražus. Gražiais spalvingais kostiumais pasipuošę vaikai ir šoko, ir dainavo. Sušoko ne tik rusų liaudies šokius, bet ir lietuvių liaudies šokį.

Pasibaigus koncertui LR Seimo narė Larisa Dmitrijeva padėkojo moksleiviams už gražų koncertą ir pakvietė kartu su mokytojais apsilankyti LR Seime ir pažiūrėti, kaip dirba viena iš Lietuvos Respublikos aukščiausių valdžios institucijų. Po to svečiai išdalino atvežtas dovanėles, bendravo neformalioje aplinkoje su „Žeimenos“ gimnazijos vadovais, pedagogais.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis