Mes turime 233 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5426
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30556
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77882
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ kviečia ruoštis pavasariui su dar pigesniais pokalbiais ir stilingais telefonais

2013 m. kovo 2 d. šeštadienis Nr.16 (1259)

Statistika rodo, kad pavasarį žmonės mobiliuoju ryšiu naudojasi aktyviau. Orams atšilus norėsis bendrauti daugiau, todėl telekomunikacijų bendrovė „Tele2” pasiūlė naują mokėjimo planą, su kuriuo skambinti ir rašyti žinutes į visus tinklus galima dar pigiau. Skleisti pavasario nuotaiką padės ir stilingi išmanieji telefonai „Samsung“ bei „Huawei“, kuriuos „Tele2“ kviečia pasiimti už 1 litą!

 

Dar ilgesni pokalbiai

Pasirinkę naująjį planą, „Tele2” klientai už 7 litus per mėnesį gaus 50 minučių pokalbiams ir net 1000 SMS į visus Lietuvos tinklus. Planu galima naudotis be jokių sutarčių ar ilgalaikių įsipareigojimų.

„Kaina yra svarbi mobiliojo ryšio paslaugų vartotojams ir mes nuolat stengiamės klientams pateikti geriausius pasiūlymus. Naujas mažų kainų pasiūlymas bus puiki proga pradėti naudotis „Tele2“ mobiliuoju ryšiu ar pratęsti sutartį“, ‒ sako Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

 

Stilingi telefonai – jam ir jai

Telekomunikacijų bendrovė klientus džiugina ne tik ypatingais tarifais, bet ir telefonais. Sudarius 24 mėnesių sutartį, itin stilingą išmanųjį telefoną galima gauti už 1 litą. „Tele2“ kolekciją papildė išskirtinio dizaino „Samsung“ išmanieji telefonai „Le Fleur“ bei nauji „Huawei“ telefonų modeliai. Priklausomai nuo telefono modelio, mėnesio mokestis už juos yra nuo 5 iki 70litų.

„Telefonas daugeliui yra ne tik ryšio priemonė, bet ir svarbi stiliaus detalė, išreiškianti žmogaus asmenybę. Naujieji telefonai puikiausiai padės tai padaryti: moterys tikrai įvertins žaismingus „Le Fleur“ telefonus, o vyrus sudomins solidūs „Huawei“ modeliai“, ‒ komentuoja T. Burovas.

Moterims skirtą ypatingo dizaino telefonų liniją „Le Fleur“ bendrovė „Samsung“ kasmet papildo vis naujais modeliais. Šiemet prie „Le Fleur“ šeimos prisijungė ir šiuo metu populiariausi bei funkcionaliausi telefonai „Galaxy S3“, „Galaxy S Duos“ ir „Galaxy Ace 2”. Sutartį sudarę arba pratęsę „Tele2“ klientai gali rinktis ir iš galingųjų „Huawei“ telefonų „Ascend Y 200“ bei „G7300“.

„Tele2“ pasiūlymais galima pasinaudoti sudarius sutartį internetu ar „Tele2“ prekybos vietose.

Bendrovės „RAIT“ 2012 m. gruodžio mėn. atliktos apklausos duomenimis, „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis. Bemaž 60 proc. respondentų nurodė, kad „Tele2” siūlomos kainos yra mažiausios.