Mes turime 152 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:718
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3441
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:55729
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kratų metu kriminalistai surinko ir narkotikų „derlių“

2013 m. kovo 9 d. šeštadienis Nr.18 (1261)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nuolat siekia išaiškinti neteisėtos narkotinių medžiagų apyvartos faktus bei asmenis, užsiimančius šia neteisėta veikla, mažinti narkotinių ir psichotropinių medžiagų pasiūlą rajone.

Atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl šių metų vasario 26 dieną įvykdytos statybinių įrankių vagystės Švenčionėlių mieste bei atlikinėdami įvykio vietos apžiūrą, kriminalistai pastebėjo netoli įvykio vietos besisukinėjantį automobilį, kuriame sėdintys du jaunuoliai sukėlė pareigūnams įtarimą. Tačiau jaunuoliai, pastebėję policijos pareigūnus, padidino greitį ir išvažiavo Pabradės m. kryptimi. Tai kriminalistams pasirodė dar labiau įtartina, todėl jie susisiekė su Pabradės mieste patruliuojančiais patruliais ir paprašė sulaikyti minėtą automobilį. Sulaikius minėtą automobilį, bei atlikus automobilio ir juo važiavusių asmenų kratas, paaiškėjo, kad jo vairuotojas Vilniaus miesto gyventojas K.Š., gim. 1982 m., ne tik automobilį vairavo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, bei pakartotinai per metus vairavo automobilį neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, bet ir automobilio salone vežėsi narkotines medžiagas, kaip įtariama, amfetaminą.

O šių metų kovo 5 d. kriminalistai atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl savavaldžiavimo įvykdyto Švenčionių rajono gyventojo A.J. atžvilgiu, atlikdami sankcionuotą kratą šios nusikalstamos veikos padarymu įtariamojo Švenčionių miesto gyventojo J.B., gim. 1989 m., namuose bei ieškodami padaryto nusikaltimo įkalčių, surado ne tik ieškotus daiktus, bet ir paslėptas narkotinės medžiagas, kaip įtariama, amfetaminą.

Siekiant nustatyti narkotikų platintojus ir vartotojus bei užkardyti kitus teisės pažeidimus, policija prašo gyventojų pranešti apie auginamus aguonų bei kanapių pasėlius, taip pat narkotikais prekiaujančius asmenis: tel. Nr. 02, 112, pasitikėjimo tel. (8 387) 6 64 11.

Švenčionių RPK inf.

 
Reklaminis skydelis