Mes turime 377 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:555
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3278
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:55566
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Didžioji gyventojų dalis pasisako už tolesnį minimalios algos didinimą

2013 m. kovo 9 d. šeštadienis Nr.18 (1261)

Net 71 proc. Lietuvos gyventojų pasisako už tolesnį minimalios algos didinimą, o 64 proc. norėtų, kad pajamų mokesčiai būtų mažesni. Piliečiai taip pat nori daugiau valstybės savo gyvenime: jie sutinka, kad vyriausybė turėtų daugiau atsakomybės daugelyje visuomenės gyvenimo sričių. 95 proc. žmonių pasisako už tai, kad valstybė būtų atsakinga už sveikatos apsaugą, 89 proc. – už aprūpinimą darbu, 73 proc. - už aprūpinimą gyvenamuoju būstu. 87 proc. mano, kad vyriausybė privalo sudaryti sąlygas moterims derinti karjerą su vaikų auginimu, o 70 proc. – kad valstybė rūpintųsi senų žmonių globa.

Apklausa taip pat atskleidė, kad už valstybės paramą gyvenamųjų namų renovacijai pasisako 37 proc. gyventojų, 35 proc. – už valstybinių pramonės įmonių steigimą. Tiek pat žmonių pritaria brangaus turto mokesčio įvedimui, 34 proc. - progresinių pajamų mokesčių įvedimui. 35 proc. piliečių nori, kad pagerėtų Lietuvos santykiai su Rusija.

 
Reklaminis skydelis