Mes turime 303 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5943
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27830
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:71813
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Aptarė politinę padėtį ir veiklos gaires

2013 m. kovo 23 d. šeštadienis Nr.21 (1264)

Ketvirtadienį, kurį iš kitų dienų išskyrė reikšmingas įvykis – Vyriausybės darbo 100 dienų sukaktis, įvyko Darbo partijos Švenčionių skyriaus narių visuotinis susirinkimas. Susirinkime dalyvavo atvykę į Švenčionis tiesiai iš Vyriausybės 100 dienų minėjimo svečiai - Darbo partijos pirmininko pavaduotojai LR Seimo Pirmininko pirmasis pavaduotojas Vytautas Gapšys ir kultūros ministras, Šarūnas Birutis (jis ir DP Švenčionių skyriaus narys). Prie svečių reikėtų vardinti ir skyriaus kuratorę Vaidą Giraitytę, bet ją, nuoširdžiai besirūpinančią skyriaus reikalais, švenčioniškiai jau laiko sava.

Skyriaus pirmininkas Vytautas Vigelis savo pranešime apžvelgė rajono ir Lietuvos politinę padėtį. Savo vertinimus pateikė ir mintimis apie darbą valdančiojoje koalicijoje pasidalino svečiai Šarūnas Birutis ir Vytautas Gapšys (jų mintis spausdinsime vėlesniuose numeriuose).

Vytautas Gapšys įteikė DP Švenčionių skyriaus pirmininkui Vytautui Vigeliui partijos pirmininko Viktoro Uspaskich Padėkos raštą už labai gerą vadovavimą ir puikius Seimo rinkimų rezultatus. Kuratorė Vaida Giraitytė taip pat turėjo pavedimą – įteikė V.Vigeliui Socialinės apsaugos ir darbo ministrės Algimantos Pabedinskienės Padėką už nuoširdų rūpestį savivaldybės žmonių interesais.

Visuotinis susirinkimas patvirtino Darbo partijos suvažiavimo delegatus.

„Švenčionių krašto“ inf.