Mes turime 310 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:126
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16327
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92357
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

UAB „Knauf Lietuva“ Švenčionių profesinio rengimo centre

2013 m. kovo 27 d. trečiadienis Nr.22 (1265)

„Knauf“ yra šeimos bendrovė, kurią 1932 m. Vokietijoje įkūrė broliai Dr. Alfons ir Karl Knauf. Jau daugiau nei 70 m. ši bendrovė dirba visame pasaulyje, žengdama koja kojon su laiku, siūlydama aukštos kokybės medžiagas iš natūralaus gipso, sausąsias statybos sistemas, mišinius, gruntus, glaistus, tinkus, gipsą, klijus ir kitas kokybiškas medžiagas.

Kovo 18 dieną UAB „,Knauf Lietuva“ atstovai lankėsi Švenčionių profesinio rengimo centre. Čia apdailos darbų profesijos mokytojos Valerija Radziulienė, Janina Pauliukevičienė ir Olė Baranauskienė organizavo seminarą „Plytelių klijavimas, siūlių užpildymas“. Į seminarą buvo pakviesti apdailininko specialybės mokiniai, profesijos mokytojai, profesinio rengimo centro statybininkai, statybinių medžiagų parduotuvės „Arnida“ vadybininkai.

„Knauf Lietuva“ techniniai konsultantai Vladas Mozūras ir Vladas Čivinskas pristatė naują „Knauf K - Line“ plytelių klijų liniją, šlapių patalpų vietų hidroizoliacijos produktus, plytelių dangos siūlių užpildus. Taip pat paaiškino, kaip paruošti grindis plytelių klijavimui, naujas pagrindų paruošimo technologijas. Antroje seminaro dalyje praktiškai pademonstravo „Knauf K – Line“ klijų savybes, siūlių tarp plytelių užpildymą.

Seminaro dalyviai pateikė daug praktinių klausimų, į kuriuos techniniai konsultantai išsamiai atsakė.

Seminaras ypač patiko mokiniams, nes tokiame renginyje jie dalyvavo pirmą kartą, pasijuto tikrais apdailininkais, daug sužinojo apie naujas medžiagas ir naujas technologijas.

UAB „Knauf Lietuva“ atvyko ne tuščiomis rankomis. Visi seminaro dalyviai gavo firmines „Knauf“ dovanėles, o profesijos mokytojai papildė paliktais pavyzdžiais kabinetų vaizdinę medžiagą.

Olė BARANAUSKIENĖ

Statybos darbų mokytoja metodininkė

 
Reklaminis skydelis