Mes turime 343 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1650
mod_vvisit_counterŠią savaitę:17851
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:93881
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ vartotojams – dvi naujos galimybės sutaupyti

2013 m. kovo 27 d. trečiadienis Nr.22 (1265)

Visi nori galimybės kalbėti daug ir už mažą kainą, todėl „Pildyk“ pasiūlė naują pigių pokalbių akciją. Planas „Visiems 50“ yra laikinai atpigintas ir kainuoja vos 0,99 Lt per mėnesį. Be to, nauja nemokama programėlė „Mano kontaktai“ „Pildyk“ vartotojams leis lengviau kontroliuoti savo skambinimo išlaidas.

 

Dar pigesni pokalbiai

Dabar planą „Visiems 50“ „Pildyk“ vartotojai gali užsisakyti dar palankesnėmis sąlygomis, nei paprastai. 50 min skambučiams į visus tinklus suteikiama už sumažintą 0,99 Lt mėnesio mokestį.

Įprasta šio plano kaina yra 4,5 Lt. Šiuo akcijos pasiūlymu galima pasinaudoti vieną sykį.

Jei minučių pokalbiams norisi daugiau ir reikia nemokamų SMS žinučių, galima pasirinkti ir atpigintą planą „Visiems“.

Planą galima užsisakyti už sumažintą 5 litų mėnesio mokestį ir gauti 170 min skambučiams į visus tinklus. Paprastai šis planas kainuoja 12 litų ir už juos suteikiama 120 minučių pokalbių.

Pasirinkus planą „Visiems“, nemokamas SMS žinutes „Tele2“ ir „Pildyk“ tinkle galima siųsti neribotai, o į kitus tinklus – 1500 per mėnesį.

„Planas „Visiems“ populiarus tarp klientų, kadangi leidžia nebrangiai skambinti ir rašyti žinutes į visus tinklus. Dabar pasiūlėme galimybę „Visiems“ dar geriau pritaikyti pagal kalbėjimo poreikius ir planus atpiginome. Mokant mažiau, pokalbiai bus dar smagesni ir ilgesni“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Planus 30 dienų galima užsisakyti nusiuntus SMS žinutę su žodžiu VISIEMS ar VISIEMS50 numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt).

 

Išlaidas padės kontroliuoti nauja programėlė

„Pildyk“ vartotojų Lietuvoje yra daugiau nei milijonas, todėl jie mielai naudojasi galimybe savo tinkle skambinti ir rašyti SMS nemokamai. Turint tokią galimybę, naudinga žinoti, kokiame tinkle yra renkami numeriai.

Tam skirta nauja nemokama programėlė „Mano kontaktai“, kuri padės geriau kontroliuoti savo ryšio išlaidas. Įdiegus ją telefonuose su „Android“ operacine sistema, programėlė patikrina telefonų knygoje esančius kontaktus ir parodo visus „Pildyk“ bei „Tele2“ numerius.

„Žmonėms siūlome inovacijas, kurios yra lengvai pritaikomos, paprastos naudotis ir iškart palengvina gyvenimą. Būtent tokia yra ir nauja programėlė. Visi išmaniuosius turintys „Pildyk“ vartotojai galės taupyti lengviau“, – D.Jonušienė.

Nemokamai skambinti „Pildyk“ vartotojams ir nemokamai rašyti žinutes visame „Pildyk“ ir „Tele2” tinkle galima pasirinkus planą „Myliu“. Dabar jis kainuoja 1 litą per savaitę. Planą galima užsisakyti nusiuntus SMS žinutę su žodžiu MYLIU numeriu 1556 (žinutės kaina – 0,15 Lt).

Programėlę „Mano kontaktai“ („My Contacts“) galima nemokamai atsisiųsti iš interneto parduotuvės „Google Play“.

 
Reklaminis skydelis