Mes turime 294 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5893
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19753
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92110
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mindaugo karūnavimo savaitgalį TV3 kviečia švęsti Švenčionyse

2013 m. liepos 5 d., penktadienis Nr.47 (1290)

Liepos 7-ąją, sekmadienį, iš karto po Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienos minėjimo švenčių ir šeimos televizija TV3 kviečia švęsti drauge, tiesioginiame eteryje stebint koncertą iš Švenčionių. „Mano miesto šventė su TV3“ prasideda 20.40 val. Čia susitiks garsiausi šalies dainininkai, pasirodys ryškiausi krašto talentai, o žinomi Švenčionių amatininkai atskleis šimtmečius puoselėjamų tradicijų paslaptis.

Į renginį „Mano miesto šventė su TV3“ kviečia Švenčionių rajono savivaldybė ir vienas seniausių vaistažolių perdirbimo fabrikų „Švenčionių vaistažolės“, švenčiantis 130 metų jubiliejų.

Šventinį sekmadienį tiesioginiame TV3 eteryje žiūrovams dainas dovanos Linas Adomaitis, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs Martynas Kavaliauskas, neišskiriamas scenos duetas Vilius ir Violeta Tarasovai, prieš kelerius metus didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ generolės pareigas ėjusi Augustė Vedrickaitė.

„Labai džiaugiuosi, kad organizuojami tokie renginiai, miestelio žmones siekiantys suburti drauge. Pasidžiaugti vienijančia kultūra, vieni kitais, pilietiškumu yra tiesiog būtina. Galbūt tokio masto koncertai, vykstantys mažesniuose miestuose, į dienos šviesą paskatins išlįsti ir jaunus talentus?“ – svarsto A. Vedrickaitė.

Renginio vedėjai – aktorius Vytautas Rumšas ir kelią į populiarumą besiskinanti keliautojo, žurnalisto ir TV3 laidų vedėjo Vytaro Radzevičiaus dukra Augustė Radzevičiūtė. Šventėje taip pat pasirodys Pabradės fanfarinis orkestras, moterų vokalinis ansamblis, pasaulio čempionai modernaus šokio kolektyvas „Gelmė“ ir jaunieji rajono talentai, pasisakys garbūs Švenčionių miesto atstovai ir renginio svečiai.

Tradicines vertybes puoselėjančios TV3 televizijos eteryje liepos 7-ąją 20.40 val. bus rodomi reportažai apie Švenčionių amatus ir amatininkus, nusipelniusius kraštiečius, įspūdingas rajono vietas ir šimtmečius puoselėjamas tradicijas. Išskirtinis dėmesys bus skirtas Švenčionių krašto pasididžiavimui – vaistažolėms, kurių gydomosios galios garsėja visoje Lietuvoje ir už jos ribų.

Mano miesto šventė su TV3“ liepos 7-ąją 20.40 val. tiesiogiai tik per TV3!

 
Reklaminis skydelis