Mes turime 152 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1371
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4094
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56382
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Kasmetine tapusi socialinė akcija „Apsaugokime mūsų ateitį“ vyko ir šį rugsėjį

2013 m. rugsėjo 7 d., šeštadienis Nr.65 (1308)

Artėjant mokslo metų pradžiai, VšĮ „Saugi pradžia“ jau šeštus metus organizuoja socialinę akciją „Apsaugokime mūsų ateitį“. Drauge su pagrindinės akcijos rėmėjos UAB „SDG“ darbuotojais, kaip ir kasmet buvo aplankyti pradinukai kaimo bei rajonų mokyklose, vaikų globos namuose ir vaikų dienos centruose visoje Lietuvoje.

Šia jau kasmete tradicija tapusia socialine akcija siekiama, kad mažieji mokinukai mokslo metus pradėtų saugūs ir sveiki ir rūpintųsi savo saugumu visus metus – būtų pastebimi gatvėse ir keliuose. Pačioje mokslo metų pradžioje VšĮ „Saugi pradžia“ siekia aprūpinti kuo daugiau pradinukų atšvaitais bei mokymuisi reikalingomis priemonėmis – piešimo sąsiuviniais. Šiemet, kaip ir pernai leidykla „Šviesa“ prisideda prie akcijos dovanodama pradinukams vaikiškų knygelių.

Akcijos metu buvo aplankyta apie penkiasdešimt mokyklų, dešimt vaikų globos namų ir tris vaikų dienos centrus visoje respublikoje ir išdalinti pradinukams virš keturių tūkstančių naudingų ir saugumą kelyje skatinančių dovanėlių. Dovanotais atšvaitais, piešimo sąsiuviniais, vaikiškomis knygelėmis džiaugiasi Pabradės socialinės globos namų auklėtiniai.

 
Reklaminis skydelis