Mes turime 150 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1962
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4685
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56973
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ mažina kainas studentams

2013 m. rugsėjo 7 d., šeštadienis Nr.65 (1308)

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ įsibėgėjančius naujus mokslo metus pradėjo pasiūliusi naujų galimybių sutaupyti. Visi Lietuvos universitetų, kolegijų ar profesinių mokyklų studentai vos už 12 Lt/mėn. galės nevaržomai kalbėti „Tele2“ bei „Pildyk“ tinkluose.

Taip pat studentai gaus 100 minučių pokalbiams į kitus Lietuvos tinklus, 1000 SMS žinučių į visus tinklus ir 1 GB duomenų naršymui telefone.

 

Visos paslaugos – viename plane

Pasirinkę planą „Studentas“, aukštųjų ir profesinių mokyklų studentai vos už 12 litų mėnesio mokestį gaus visas reikiamas mobiliojo ryšio paslaugas.

„Studentai turi kam išleisti pinigus ir be ryšio paslaugų, tad maža kaina jiems svarbi. Iš visų klientų studentai bene dažniausiai naudojasi visomis mobiliojo ryšio paslaugomis – ir skambina, ir rašo, ir naršo. Todėl į atnaujintą mokėjimo planą sudėjome viską, ko reikia bendravimui ir studijoms“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Pasak jo, mokėjimo planą „Studentas“ labai gerai vertina studentų tėvai, dažnai apmokantys ryšio sąskaitas. „Vaikams išvažiavus, tėvams yra svarbu neprarasti bendravimo su jais, todėl mobilusis ryšys reikalingas. Studentams siūlomos geros sąlygos piniginės labai nepaplonins. Be to, bet kuris studentas apsidžiaugs mokslus pradėjęs su nauju išmaniuoju telefonu už mažesnę kainą“, – sakė T. Burovas.  

Nemokamai ir neribotai kalbėti „Tele2“ bei „Pildyk“ tinkluose ar 100 minučių bet kuriame kitame Lietuvos tinkle, parašyti 1000 SMS bei išnaršyti net 1 GB duomenų dabar gali tiek esami, tiek ir nauji bendrovės klientai. Tam tereikia atvykti į bet kurį „Tele2“ saloną ir sudarant sutartį pateikti galiojantį studento pažymėjimą.

 

Išmanieji telefonai nuo 69 Lt

Studentai vieni pirmųjų išbando ir perpranta naujas išmaniųjų telefonų funkcijas. Be to, išmanusis neretai puikiai pasitarnauja studijoms. Kad bendrauti ir mokytis būtų lengviau, „Tele2“ studentams naujausius išmaniųjų „Samsung“ telefonų modelius siūlo už mažesnę kainą.

Mėgstantiems kompaktiškus ir patogius telefonus siūlomas „Samsung Galaxy S Duos“. Praėjusiais metais pristatytas modelis turi 5 megapikselių kamerą, itin ilgai neišsekančią bateriją. Telefone vienu metu galima naudotis dviejomis SIM kortelėmis. Kartu su planu telefoną galima gauti už 69 litų pradinę įmoką ir už jį atsiskaityti per dvejus metus, kas mėnesį mokant 20 litų mėnesio mokestį.

Norintiems įnešti į savo gyvenimą daugiau spalvų, „Tele2“ siūlo „Samsung Galaxy S3“. 16 milijono taškų gama bei 8,1 megapikselio kamera leis daryti itin kokybiškas nuotraukas. Pasirinkus planą „Studentas“, „S3“ modelio pradinė įmoka yra 189 Lt, mėnesio įmoka – 45 Lt.

Studentai gali rinktis ir naujausią „Samsung“ pasididžiavimą – „Samsung Galaxy S4“. 13 megapikselių kamera, keturių branduolių procesoriumi ir naujausių technologijų puokšte išsiskiriantis telefonas puikiai tiks bet kuriam pažangiam studentui. Kartu su planu jį bus galima gauti už 49 litus ir 80 Lt mėnesinį mokestį.

Telefonų pasiūlymai kartu su planu „Studentas“ galioja sudarant dvejų metų sutartį. Daugiau informacijos apie telefonus ar pasiūlymus galima sužinoti apsilankius artimiausiame „Tele2“ salone.

 
Reklaminis skydelis