Mes turime 298 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1351
mod_vvisit_counterŠią savaitę:26481
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:73807
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Rajono šaškių pirmenybės

2013 m. lapkričio 6 d., trečiadienis Nr.81 (1324)

2013 m. spalio 20 d. vyko Švenčionių rajono šaškių pirmenybės, kurias kartu su Švenčionių papildomo ugdymo centru organizavo Pabradės miesto bendruomenė „DOMUS“. Šaškės nuo seno populiari sporto šaka – susirinko 14 dalyvių.

3-čią vietą laimėjo Algirdas Zaremba, 2-ąją – Albertas Kočanovski, o nugalėtoju tapo Viačeslavas Perveinis. Moterų tarpe geriausiai žaidė Valentina Adomovič. Visi prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir prizais. Perspektyviausiai žaidėjai Jolitai Grigelevičiūtei įteiktas specialus prizas.

Varžybų vyr. teisėjas – Švenčionių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Šarėjus dirbo su kompiuterine programa ir varžybas vykdė pagal Šveicarišką sistemą, todėl buvo išvengta papildomų klausimų, neaiškumų.

Varžybų atidarymo akimirkas, apdovanojimus stebėjo ir didelis būrys žiūrovų.

Turnyro rezultatus, bendruomenės veiklos programą ir ateities planus prie dosnaus vaišių stalo pristatė bendruomenės vadovas Vaclovas Jasudas.

Tikimės, kad turnyras taps tradiciniu – taip sutarė  Pabradės miesto bendruomenės „DOMUS“ ir Švenčionių Papildomo ugdymo centro atstovai.

Gero lygio varžybas užfiksavo fotografas Vladas Šarėjus savo nuotraukose.

Lauksime ir dalyvausime naujuose renginiuose.