Mes turime 340 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:6261
mod_vvisit_counterŠią savaitę:28148
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:72131
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Tele2“ pasiūlė pigiausius neribotus pokalbius ir SMS

2013 m. lapkričio 13 d.,trečiadienis Nr.83 (1326)

Visi žino Lietuvos mobiliojo ryšio lyderės „Tele2” pažadą klientams – mobiliojo ryšio paslaugas teikti už mažiausią kainą. Jei paslauga reikalinga žmonėms – „Tele2” ją pasiūlys už gerą kainą.

Didžioji gyventojams pristatyta bendrovės naujovė yra neriboti pokalbiai ir SMS žinutės į visus Lietuvos tinklus. Juos „Tele2“ siūlo už šiuo metu mažiausią kainą tarp Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių – 21 litą per mėnesį.

 

Be terminuotos sutarties

Pasirinkus naują „Tele2“ mokėjimo planą „Pigiau“, nebereikia skaičiuoti Lietuvoje prakalbamų minučių ar išsiunčiamų SMS skaičiaus. Už 21 Lt/mėn. su bet kurio Lietuvos ryšio tinklo vartotojais „Tele2“ klientai galės bendrauti neribotai ir tam nereikia pasirašyti ilgalaikių terminuotų sutarčių.

„Tele2“ buvo, yra ir bus kainų lyderis. Jei vartotojams reikalingi neriboti pokalbiai ar SMS – pasiūlome juos ir darome tai pigiausiai. Mūsų klientai žino, kad mažą kainą sugebame suderinti su gera kokybe. Todėl esame populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius šalyje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Planą „Pigiau“ ir kitas papildomas paslaugas galima užsisakyti artimiausiame „Tele2“ salone ar savitarnos interneto svetainėje „Mano Tele2“. Išsami informacija apie mokėjimo planą skelbiama ir tinklalapyje www.tele2.lt

Esami operatoriaus klientai savo turimą planą gali pakeisti pagal sutartyje aprašytas plano keitimo sąlygas. Jas galima susižinoti ir „Tele2“ salonuose ar nemokamu telefonu 117.

 

Pigesnis ir mobilusis internetas

Ypač daug sutaupys klientai, kurie kartu naudosis mobiliuoju internetu telefone. Jį „Tele2” taip pat siūlo pigiausiai rinkoje. 1GB duomenų vartotojams kainuoja 10 Lt/mėn., o daug naršantiems skirti 5 GB – 29 Lt/mėn.

Naudojantis planu „Pigiau“ kartu su 5 GB duomenų paketu, paslaugos kainuos beveik dvigubai pigiau nei analogiški kitų operatorių pasiūlymai.

Mobiliuoju „Tele2“ internetu naudotis palankiau ir dėl didelės 3Gtinklo aprėpties. Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Tele2” 3G (UMTS)  tinklas  yra antras pagal dydį ir dengia beveik 70 proc. Lietuvos. Kitų Lietuvos operatorių 3G tinklų aprėptis yra 80 ir 21,2 proc.

Tuo tarpu „Tele2“ 2G (GSM) tinklas yra didžiausias šalyje ir apima 98,7 proc. teritorijos.

 

Gera kokybė už mažą kainą

„Tele2“ užtikrina, kad už mažą kainą vartotojai gauna gerą paslaugų kokybę. Tam bendrovė modernizuoja savo tinklą ir visą laiką investuoja į naujų ryšio stočių statybą bei įrangos atnaujinimą. Vien per šiuos metus „Tele2“ tam skyrė 26,4 mln. litų.

Didelė mobiliojo ryšio tinklo aprėptis bei mažos paslaugų kainos leidžia gyventojams laisvai naudotis „Tele2“ ryšiu visoje Lietuvoje. Tai lemia augantį vartotojų pasitikėjimą operatoriumi.

„RAIT“ rugsėjo mėn. atlikta apklausa parodė, kad „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. Beveik pusė apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis.