Mes turime 254 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:604
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3327
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:55615
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Nelaimės, kriminalai, gaisrai

2013 m. lapkričio 27 d. trečiadienis Nr.87 (1330)

Padegė automobilį

Lapkričio 18 d. įregistruotas Švenčionėlių miesto gyventojo A.M. pareiškimas, kad namo kieme buvo tariamai padegtas automobilis „Iveco“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d.

 

Vagystės

Lapkričio 18 d. įregistruotas Vilniaus miesto gyventojo P.B. pareiškimas, kad Švenčionių seniūnijoje iš sandėliuko pavogti daiktai: mechaninė žoliapjovė, dviejų ratų karutis ir du kirviai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Lapkričio 19 d. įregistruotas uždarosios akcinės bendrovės techniko pareikimas, kad Pabradėje, Pašto gatvėje, nuo gaubto buvo pavogtas taksofono aparatas „Pulsac50“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 1 d.

Lapkričio 20 d. įregistruotas Vilniaus miesto gyventojo M.M. pareiškimas, kad atvykęs į sodybą, esančią Švenčionių seniūnijoje, rado išlaužtus sodybos langus, pagalbinio pastato langus bei duris. Iš kur pavogta traktorius - žoliapjovė, įvairūs įrankiai ir kiti daiktai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Lapkričio 23 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojo A.J. protokolas - pareiškimas, kad atvykęs į Švenčionių seniūnijoje esantį lentpjūvės garažą pastebėjo, jog iš garažo pavogta jam priklausančio automobilio „Renault Laguna“, akumuliatorius, starteris ir įpurškimo kompiuteris. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Lapkričio 24 d. įregistruotas Anykščio miesto gyventojo G.S. pareiškimas, kad atvykęs į jam priklausančia sodybą Sarių seniūnijoje, aptiko namo pravirą langą, iš namų dingo įvairūs namų apyvokos daiktai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

 

Sugedo automobilis kelyje. Tyko ir kiti pavojai!

Lapkričio 20 d. įregistruotas pranešimas, kad V.M. važiuojant iš Vilniaus automobiliu LAND ROVER, automobilis sugedo. V.M. paliko automobilį kelkraštyje ir nuėjo ieškoti pagalbos, o sugrįžęs automobilį rado apgadintą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 1 d.

Tą pačią dieną įregistruotas Kėdainių rajono gyventojo A.A. protokolas - pareiškimas, kad kelyje Labanoras – Lakaja, remontuojant sugedusį automobilį, atėjo nepažįstamas vyras, kuris grasindamas kirviu iš jo atėmė piniginę su asmens dokumentais ir pinigais. Įtariamasis V.Ž, gim. 1965 m., sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 180 str. 2 d.

 

Atsargiai, kelyje – žvėrys

Lapkričio 22 d. įregistruotas Švenčionėlių miesto gyventojo P.M. pranešimas, kad Švenčionių rajone, prie Liubiškės kaimo, su automobiliu CHRYSLERpartrenkė šerną, žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

 

Apgadintas automobilis

Lapkričio 23 d. įregistruotas Švenčionių miesto gyventojo V.R. protokolas - pareiškimas, jog apgadintas jam priklausantis automobilis „Nissan Almera“, kuris stovėjo Švenčionyse, Taikos gatvėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 1 d.

 

Savaitės įvykių apžvalga

Nuo 2013-11-18 iki 2013-11-25Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate užregistruoti tokie ypatingesni įvykiai ir nusikaltimai: 1 plėšimas, 11 viešosios tvarkos pažeidimų, 2 chuliganizmo atvejai, 7 vagystės, 3 eismo įvykiai, 34 vairuotojai nubausti už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, sulaikyti 5 neblaivūs vairuotojai, 6 kartus išvykta į šeimyninius ginčus, 45 asmenys nubausti už administracinės teisės pažeidimus, rasti 6 lavonai.

Parengta pagal Švenčionių RPK informaciją

Tel. 112, pasitikėjimo telefonas (8 387) 66411

 
Reklaminis skydelis