Mes turime 367 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4977
mod_vvisit_counterŠią savaitę:30107
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77433
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

„Domino“ šokėjai tarptautinėse sportinių šokių varžybose „Utenos taurė – 2013”

2013 m. lapkričio 30 d. šeštadienis Nr.88 (1331)

Lapkričio 23 dieną, pirmą kartą Utenos arenoje vyko tarptautinės sportinių šokių varžybos „Utenos taurė – 2013“, kurias organizavo sportinių šokių klubas „Domino“, įsikūręs Molėtuose, Utenoje, Zarasuose, Švenčionėliuose ir Švenčionyse. Varžybose dalyvavo apie 300 šokėjų porų iš visos Lietuvos, Latvijos bei Rusijos. Į šias varžybas vyko ir gausus būrys „Domino“ šokėjų iš Švenčionėlių bei vos kelis mėnesius šokantys Švenčionių šokėjai.

Rytinėje varžybų dalyje savo jėgas tarp 43-jų šokėjų porų išbandė patys mažiausi (2006 m. ir jaunesni) mūsų šokėjai, šokantys tik nuo rugsėjo mėnesio. Dviejų šokių programoje medaliais buvo apdovanoti: Dominykas Skinder, šokęs su Liepa Trapikaite ir Denise Sinica, Danielius Iljiuk su Deivide Sinica ir Ugne Buikyte, Einius Nemeika ir Miglė Bieliauskaite, o geriausi šį kartą buvo Eimantas Kumelanas šokęs su Vilte Vasilkauskaite.

Trijų šokių programoje (2005 m. ir jaunesni) tarp 36-ių porų medalius iškovojo Nerijus Šipkauskas su Elvita Vilkavickaite ir Viva Viktorija Menkovaite, Ignas Gudelevičius su Orinta Rastenytę ir Gintare Jakubėnaite.

Taip pat Švenčionėlių šokėjos išbandė savo jėgas ir Solo merginų grupėje. Medalius iškovojo Viva Viktorija Menkovaitė, Orinta Rastenytė ir Elvita Vilkavickaitė, grupės lyderė, surinkusi visus galimus balus ir iškovojusi taurę, – Gintarė Jakubėnaitė.

Antroje varžybų dalyje, šiek tiek vyresnių vaikų grupėje (2005 m. ir vyresni), dviejų šokių programoje tarp 20-ties porų varžėsi Švenčionėlių naujokai Gediminas Saulevičius ir Kotryna Suboč, kurie buvo apdovanoti medaliais. Džiugu, kad ir šioje grupėje tapome lyderiais ir iškovojome taures – ketvirtąja ir penktąja vieta dalinosi Ramūnas Filipovičius šokęs su Gabija Krištolaityte ir Gabriele Jone Šamšūraite.

Trijų šokių programoje tarp 17-os (2004 m. ir vyresnių) šokėjų porų varžėsi Džiugas Jakubovskis su Gabriele Trapikaite, kuriems pritrūko vos vieno balo, kad jų rankose būtų nugalėtojų taurės. Šį kartą džiaugiamės padarytą didele jų pažanga ir laukiame taurių ateityje.

Popietinėje varžybų dalyje buvo suteikta galimybė Solo merginoms išbandyti savo jėgas dviejų šokių programoje. Šį kartą medaliais buvo apdovanotos: Denisė ir Deividė Sinicos, Gabija ir Orinta Karklelytės, Gabija Krištolaitytė, antrąją vietą iškovojo, vos nuo rugsėjo šokanti Kotryna Suboč, o taurę į Švenčionėlius parsivežė Gabrielė Trapikaitė.

Štai toks gausus būrys „Domino“ šokėjų keliauja į varžybas, siekdami aukštų rezultatų, pildo apdovanojimų lentynas taurėmis ir medaliais, bei atstovauja savo kraštui visoje Lietuvoje. Trenerė Daiva labai džiaugiasi vaikų laimėjimais ir rezultatais ir dėkoja šokėjų tėveliams už palaikymą ir suteiktą galimybę vaikams tobulėti.