Mes turime 301 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:512
mod_vvisit_counterŠią savaitę:16713
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92743
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Tele2“ prie neribotų pokalbių pasiūlė ir nemokamo mobiliojo interneto

2013 m. gruodžio 11 d. trečiadienis Nr.91 (1334)

„Tele2“ didžiąsias metų šventes šiemet pasitinka paruošusi dovanų. Visai neseniai savo klientams pasiūliusi pigiausius neribotus skambučius ir SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus, bendrovė dalija naujus, dar geresnius kalėdinius pasiūlymus.

Dabar rinkdamiesi neribotų pokalbių ir SMS planą „Pigiau“, „Tele2” klientai 1 GB duomenų naršymui gaus dovanų. Visa tai – už 21 litą per mėnesį.

Šventinį „Tele2“ pasiūlymą su nemokamu gigabaitu pasirinkę vartotojai juo galės naudotis neterminuotai, kol patys nesugalvos pakeisti plano.

 

Mobilusis internetas – dovanų

„Tele2” klientai žino, kad bendrovė visuomet pasiūlys geriausią kainą. Naujas šventinis pasiūlymas yra pigiausias Lietuvoje, tad galima naudotis visomis reikiamomis paslaugomis ir savęs nebevaržyti. Prie neseniai pasiūlytų neribotų pokalbių ir SMS dabar dovanojam ir nemokamą gigabaitą”, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

Pasak jo, daugiau žmonių įsigyjant išmaniuosius telefonus ir didėjant mobiliojo interneto populiarumui, interneto kainos žmonėms rūpi vis labiau, o „Tele2” jas mažina.

Nemokamai „Tele2“ suteikiamo 1 GB duomenų užteks laisvai naršyti, skaityti naujienas, naudotis el. paštu ir programėlėmis.

Prireikus papildomų duomenų, vartotojai galės pasiimti reikiamą paketą už mažiausią tarp operatorių kainą. Papildomas 1 GB interneto telefone jiems kainuos 10 Lt/mėn., o daug naršantiems skirtas 5 GB paketas – 29 Lt/mėn.

 

Telefonai šventinėmis kainomis

Norint patogiai naudotis mobiliuoju internetu, reikalingas ir išmanusis telefonas. Tad kartu su atnaujintu planu „Pigiau“ bendrovė siūlo sudarius dviejų metų sutartį įsigyti ir pasirinktą išmanųjį „Samsung Galaxy“, „Nokia Lumia“ arba „LG“ telefoną.

Mėgstantiems šiuolaikinį dizainą ir modernias, viename aparate telpančias technologijas, patiks populiarieji „Samsung Galaxy“ serijos telefonai. Priklausomai nuo modelio, „Samsung Galaxy Trend“, „Samsung Galaxy S II Plus“ bei „Samsung Galaxy Note 3“ kartu su planu dabar kainuoja nuo 17 Lt/mėn., o jų pradinės įmokos yra nuo 139 Lt.

„LG“ gerbėjai taip pat galės rinktis iš trijų verslo klasės išmaniųjų modelių: „LG Optimus L7“, „LG Optimus L9“ arba „LG G2“. Jų pradinės įmokos prasideda nuo 99 litų, o mėnesio įmokos – nuo 23 litų.

Kartu su planu „Pigiau“ galima rinktis ir spalvingą „Nokia Lumia“ serijos modelį. Dabar „Nokia Lumia 520“, „Nokia Lumia 625“ bei „Nokia Lumia 925“ kainuos nuo 139 Lt, o jų mėnesio mokestis bus nuo 15 Lt/mėn.

Įsigyti telefoną ar užsisakyti planą „Pigiau“ galima artimiausiame „Tele2“ salone ar savitarnos interneto svetainėje „Mano Tele2“. Išsami informacija apie mokėjimo planą skelbiama ir tinklalapyje www.tele2.lt.

 
Reklaminis skydelis