Mes turime 396 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3557
mod_vvisit_counterŠią savaitę:19758
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:95788
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Baigtas projektas „Prienų kaimo vandentiekio gerinimo link“

2014 m. sausio 18 d. šeštadienis Nr. 5 (1343)

Švenčionių rajono žemės ūkio bendrovė „Liepa“ baigė įgyvendinti vietos projektą „Prienų kaimo vandentiekio sistemos remontas ir dalinė rekonstrukcija“ pagal „Vietos plėtros 2009 – 2014 metų strategija“ II prioritetą „VVG teritorijos atnaujinimas ir plėtra siekiant gerinti gyventojų gyvenimo kokybę“.

Žemės ūkio bendrovė „Liepa“ buvo įsteigta 1992 metais. Pagrindinė bendrovės veikla yra vandentiekio bokšto aptarnavimas ir vietos gyventojų aprūpinimas vandeniu. Per savo ilgąjį gyvavimo laikotarpį vandens trasos pradėjo vis prasčiau veikti sukeldamos vis didesnį gyventojų nepasitenkinimą. Nors bendrovė nemažai investavo į sistemų atnaujinimą deja tiek daug metų tarnavusiems tinklams reikalingos gerokai didesnės investicijos. Dėl šios priežasties bendrovė nutarė kreiptis į Švenčionių rajono vietos veiklos grupę „Švenčionių partnerystė“ dėl paramos. Tokiu būdu gimė projekto „Prienų kaimo vandentiekio sistemos remontas ir dalinė rekonstrukcija“ idėja, kurio pagrindinis tikslas sutvarkyti Prienų kaimo vandentiekio sistemą, užtikrinti sistemingą vandens teikimą vartotojams bei atlikti būtiniausius remonto darbus.

Įgyvendinus projektą, Prienų kaimo gyventojams yra užtikrintas sistemingas vandens tiekimas. Toks buvo bendras pareiškėjo ir kaimo gyventojų siekis.

Elena MAJAUSKAITĖ

Projekto vadovė, žemės ūkio bendrovės "Liepa" pirmininkė

 

 

 
Reklaminis skydelis