Mes turime 436 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2470
mod_vvisit_counterŠią savaitę:27600
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:74926
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Apdovanoti rajono bibliotekininkai

2014 m. vasario 15 d. šeštadienis Nr. 13 (1351)

Prabėgus metams yra tinkamas laikas įvertinti veiklos rezultatus, padėkoti darbuotojams už pasiekimus ir pagarbą bibliotekininko profesijai. Vilniaus apskrities A.Mickevičiaus viešojoje bibliotekoje įvyko Alytaus ir Vilniaus apskričių savivaldybių viešųjų ir mokyklų bibliotekų šventinis renginys – darbo sukakčių šventė.

Atvykusius į šventę regiono bibliotekų atstovus bei svečius pasveikino bibliotekos direktorius Petras Zurlys. Padėkas už nuoširdų darbą bibliotekose ir skaitymo skatinimą regiono bibliotekų darbuotojams teikė LR Ministro Pirmininko patarėjas kultūros klausimais Faustas Latėnas,  LR kultūros ministerijos Kultūros politikos departamento  Informacinės visuomenės plėtros skyriaus vyriausioji specialistė Julija Mažuolienė, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. Renaldas Gudauskas, LR Seimo, Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto skirtas padėkas bibliotekininkams komiteto vardu įteikė Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus viešosios bibliotekos direktorius Petras Zurlys.

Už svarų indėlį skatinant žmonių su negalia užimtumą ir integraciją į visuomenę LR Kultūros ministro Padėkos raštu apdovanota Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Pabradės miesto bibliotekos-filialo vedėja Gražina Dargytė. Už pasiekimus organizuojant įvairaus amžiaus vaikų užimtumą ir kaimo bendruomenės skaitymo skatinimą LR Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto Padėka apdovanota Švenčionių rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Svirkų kaimo bibliotekos-filialo vyr.bibliotekininkė Valentina Veličko.

Šventinio vakaro metu dalyviams koncertavo vokalinis instrumentinis ansamblis „Con modus“.

Violeta BRUVINSKIENĖ