Mes turime 411 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3938
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14125
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90155
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Trečiokai gražiausias eiles skyrė Lietuvai

2014 m. kovo 15 d. šeštadienis Nr. 20 (1358)

Minint Kovo 11-ąją – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną – Švenčionėlių miesto biblioteka surengė šventinį konkursą „Eiles skiriu Lietuvai“. Renginį vedė Švenčionėlių progimnazijos mokytoja Margarita Petkūnienė. Trečiųjų klasių moksleiviai deklamavo eilėraščius apie Lietuvą, gimtąjį kraštą. Vertinimo komisijai buvo sunku atrinkti pačius geriausius, nes visi mokiniai skaitydami stengėsi perteikti ne tik eilėraščio prasmę, bet ir savo nuotaiką ir jausmus. Po ilgų svarstymų konkurso nugalėtoju tapo Narūnas Šulga, kurio eilėraštis buvo itin patriotiškas ir padeklamuotas labai išraiškingai. Antrąją vietą laimėjo Raminta Mikštaitė, o trečiąją – Ieva Baroniūnaitė.

Smagu, kad Kovo 11-osios šventė tampa vis prasmingesnė, vis giliau suvokiame jos reikšmę. Labai gražus buvo susirinkusiųjų mažųjų bibliotekos skaitytojų atsakymas į klausimą, ką jiems reiškia Kovo 11-oji. „Kovo 11-osios dėka mes čia – nepriklausomi, laimingi ir laisvi“ – vienbalsiai sakė vaikai.

Stasė BUSILIENĖ

 
Reklaminis skydelis