Mes turime 150 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1145
mod_vvisit_counterŠią savaitę:3868
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56156
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Pildyk“ siūlo pasiimti naują telefoną ir bendrauti nemokamai

2014 m. kovo 22 d. šeštadienis Nr. 22 (1360)

Populiariausios Lietuvoje išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslaugos „Pildyk“ vartotojai pavasario proga gavo dar vieną originalų pasiūlymą sutaupyti. Dabar jie gali už gerą kainą įsigyti naują telefoną ir dvejus metus su puse Lietuvos – „Tele2“ ir „Pildyk“ klientais – bendrauti 0 ct tarifais.

 

Nemokamas bendravimas nauju telefonu

Dabar „Tele2“ salonuose pasirinkę vieną iš keturių mobiliųjų telefonų modelių – „Samsung Galaxy S III“, „Samsung Galaxy Ace“, „Nokia 206 Asha“ ar „Alcatel 20.00“ – „Pildyk vartotojai galės dvejus metus „Pildyk“ ir „Tele2“ tinkluose skambinti bei rašyti SMS neribotai ir be jokių papildomų mokesčių.

„Mėgstame žmones nustebinti ir vis dažniau jiems pasiūlome nestandartinius planus. Nepamirštame ir stengtis tai daryti pigiausiai. Paslaugos už 1 Lt, 1 ct ar apskritai nemokamai leidžia vartotojams drąsiai sakyti, kad „Pildyk“ – pigiausia!“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Vartotojams, sudariusiems 24 mėn. sutartį dėl minėtų telefono įsigijimo ir paslaugų naudojimo, tereikia sumokėti 1 lito pradinę telefono įmoką bei jo mėnesio mokestį, o planą „Savi“ aktyvuoti išsiuntus trumpąją žinutę numeriu 1556 su „Tele2“ salone gautu raktažodžiu (SMS kaina – 0,15 Lt).

Aktyvavus planą, pokalbiai ir SMS su puse Lietuvos – visais „Pildyk“ ir „Tele2“ vartotojais – dvejus metus nieko nekainuos. Bendraujant kituose tinkluose, pokalbiams ir SMS bus taikomas 8 ct tarifas. Sąskaitą reikės papildyti kaip įprasta, kad ji liktų aktyvi.

 

Telefonai ir jaunimui, ir senjorams

Išsirinkti telefoną bus tikrai paprasta – „Pildyk“ pasiūlė modelių ir išmaniuosius mėgstančiam jaunimui, ir praktiškų telefonų norintiems senjorams. Visi keturi modeliai parduodami už gerą kainą, už juos atsiskaityti galima per dvejus metus.

„Samsung Galaxy S III“ skirtas itin šiuolaikiškam vartotojui. Didelis ekranas ir 8,1 megapikselių kamera leidžia užfiksuoti aukštos kokybės vaizdus. Juos, kaip ir kitą reikalingą informaciją, bus galima saugoti telefone – „Samsung Galaxy S III“ vidinė atmintis siekia net 16 GB. O sparti operacinė sistema užtikrina patogų naudojimąsi telefonu. „Samsung Galaxy S III“dabar galima įsigyti sumokant 1 lito pradinę įmoką bei 45 Lt mėnesio mokestį.

„Samsung Galaxy Ace“ patrauklus ne tik savo išvaizda, bet ir parametrais. Telefonas turi visas vartotojams reikalingas funkcijas – nuo aukštos rezoliucijos kameros iki galimybės telefone peržiūrėti įvairius dokumentus. Šį modelį dabar galima gauti mokant pradinę 1 lito įmoką ir 20 litų mėnesio mokestį.

„Nokia 206 Asha“ – telefonas praktiškiems vartotojams. Nesudėtingas meniu ir ilgai veikianti baterija pravers dažnai keliaujantiems. Be to, patogi telefono forma leis jį nešiotis tiesiog kišenėje. Dabar „Nokia 206 Asha“ kainuoja 15 litų per mėnesį (su 1 lito pradine įmoka).

„Alcatel 20.00“ – optimalus pasirinkimas senjorams. Dideli mygtukai ir aiškūs skaičiai leis patogiai naudotis šiuo telefonu, o papildomas mikrofonas pagerins pokalbių kokybę. Telefone taip pat yra specialus pagalbos mygtukas, padedantis jaustis saugiau. Telefoną vartotojai gali įsigyti už 1 lito pradinę bei 10 litų mėnesio įmokas.

Priklausomai nuo pasirinkto modelio, telefonams taip pat taikomas vienkartinis valstybės nustatytas atminties laikmenos mokestis.

Plačiau apie pasiūlymo galiojimą ir jo sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone bei interneto svetainėje www.pildyk.lt

 
Reklaminis skydelis