Mes turime 170 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1709
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4432
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:56720
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Žemės dienos paminėjimas Švenčionių vidurinėje mokykloje

2014 m. kovo 22 d. šeštadienis Nr. 22 (1360)

VĮ Švenčionėlių miškų urėdija jau antrus metus iš eilės Žemės dieną mini Švenčionių vidurinėje mokykloje, dalyvaudami gražiausio inkilo konkurse. Šiais metais, kaip ir pernai, į konkursą įsijungė visos mokyklos klasės – inkilus gamino pavieniai mokiniai, klasės ir pan. Puikus rezultatas – pagaminti 24 gražūs inkilai.

Žemės dienos paminėti į mokyklos kiemą susirinko visa mokyklos bendruomenė. Plevėsavo Žemės vėliava ir ekologinio klubo „Žuvėdra“ vėliava. Renginį vedė ekologinio klubo „Žuvėdra“ nariai Justina Vološinaitė (prezidentė) ir Deividas Kalvelis, apsirengę JMB marškinėliais. Jie aptarė Žemės dienos svarbą pasauliui ir Lietuvai. Visi nekantraudami laukė inkilų konkurso rezultatų. Neilgai trukus skelbiami rezultatai. Konkurso nugalėtojai buvo apdovanoti mokyklos padėkomis ir VĮ Švenčionėlių miškų urėdijos įsteigtais prizais – gamtinės tematikos knygutėmis. Gražiausi 7 inkilai iškeliaus į konkursą Sirvėtos regioniniame parke, kiti buvo iškabinti prie mokyklos esančiame parke.

Po to kiekviena klasė kūrė Žemės meno paveikslus. Po gero pusvalandžio aikštė prie mokyklos pasipuošė įvairiaspalviais paveikslais, kurių grožį sunku nusakyti žodžiais. Ir oras pasitaisė, nušvito saulutė, kuri buvo pavaizduota daugelyje moksleivių sudėliotų paveikslų.

Onutė GYLIENĖ

 
Reklaminis skydelis