Mes turime 415 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4070
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14257
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90287
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

„Liūto narvas“ plečia veiklą

2014 m. gegužės 3 d. šeštadienis Nr. 33 (1371)

Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre vyko Lietuvos jaunimo ir jaunių graplingo (imtynių) čempionatas, kurį organizavo Lietuvos graplingo federacija. Varžybose dalyvavo apie 100 sportininkų iš Vilniaus, Kauno, Jurbarko, Molėtų, Pakruojo, Prienų, Švenčionių, Jonavos, Šakių ir kitų Lietuvos miestų.

Šiame čempionate, dalyvavo ir Švenčionių sporto klubo „Liūto narvas“ sportininkas, Z.Žemaičio gimnazijos abiturientas Jokūbas Pauliukėnas. Aktyvus, universalus sportininkas, per savo sportinę karjerą yra sėkmingai kovojęs pankrationo, muay-thai (Tailando bokso), bušido turnyruose, šį kartą savo jėgas išbandė su stipriausiais Lietuvos imtynių atstovais, tokių sporto šakų, kaip dziudo, sambo, braziliško džiudžitsu ir kt.

Jokūbas varžėsi jaunimo grupėje. Pirmoje kovoje susitiko su Šakių sporto klubo „Audra“ dziudo imtynininku, 2013 m. bušido imtynių čempionu Ernestu Musvydu. Lygioje kovoje, besibaigiant kovos laikui,  Jokūbas prarado vieną tašką, kuris ir lėmė jo varžovui pergalę. Antroje kovoje Jokūbas surėmė jėgas su sportininku iš Molėtų sporto klubo „Igoramas“ Airidu Urbonavičiumi, šį įveikė skausmingu veiksmu, per pirmąją kovos minutę. Ši pergalė, pasibaigus kovoms ir susumavus visus rezultatus ir lėmė, kad Jokūbas Pauliukėnas užėmė trečiąją vietą ir laimėjo bronzos medalį.

Dar, viena maloni akimirka, kad čempionato metu, sporto klubui „Liūto narvas“ , buvo įteiktas LGF nario pažymėjimas, kuris pažymi, kad klubas priimtas į Lietuvos graplingo federaciją. Pažymėjimą įteikė, šios federacijos prezidentas Kęstutis Smirnovas.

Sporto klubas, įstodamas į šią federaciją, plečia savo veiklą ir bendradarbiavimą su dvikovinių sporto šakų organizacijomis.

Dainius BUROKAS

 
Reklaminis skydelis