Mes turime 158 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3295
mod_vvisit_counterŠią savaitę:6688
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:54014
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Praverkite meno pasaulio duris!

2014 m. gegužės 3 d. šeštadienis Nr. 33 (1371)

Gegužės 5 d. 17.30 val. Švenčionėlių meno mokyklos aktų salėje vyks koncertas, skirtas būsimiems pirmokėliams.

Gegužės 6–7 dienomis 17.30 val. kviečiame susipažinti su mokykla, ugdymo tradicijomis, mokinių pasiekimais, laisvalaikiu ir specialybėmis, kurias pristatys besimokantys mokiniai ir čia dirbantys mokytojai.

Švenčionėlių meno mokykloje vaikai mokosi įvairių meninių dalykų. Ir ateinantiems mokslo metams vaikai nuo 5 iki 12 metų kviečiami mokytis dailės, choreografijos, akordeono, smuiko, kanklių, fortepijono, saksofono, chorinio dainavimo specialybių. „Mūsų mokykloje augdamas ir bręsdamas vaikas pažins meno pasaulį, čia jis susiformuos kaip asmenybė, suvoks save ir šalia esantį, čia atsiskleis jo individualumas ir talentai, - sakė mokyklos direktorė Rita Politienė. - Pamokų, koncertų, konkursų, festivalių, koncertinių kelionių, pramoginių renginių metu vaikas bus skatinamas svajoti, kurti, turėti tikslą ir jo siekti! Laukiame visų, kurie mėgsta muzikuoti, piešti ir šokti. Praverkite meno pasaulio duris, ir mes tapsime jūsų draugais!“.

„Švenčionių krašto“ inf.