Mes turime 363 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4552
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29682
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77008
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Masažai su „Roll Shaper“ – jau ir Švenčionyse

2014 m. gegužės 14 d. trečiadienis Nr. 36 (1374)

Sekmadienį Švenčionyse, Adutiškio g. 3/4 (prie „Švenčionių vaistažolių“ fabriko), II aukšte įsikūrė jaukus „Studiofigura“ salonas. Jį įsteigusios dvi jaunos verslininkės Ana Pavliukevič ir Ilona Chmylko sekmadienį, gegužės 11 d., vykusio atidarymo metu džiaugėsi nemažu Švenčionių rajono moterų susidomėjimu nauja sveikatinimo ir gražinimo paslauga – stangrinamaisiais-liekninamaisiais masažais su „Roll Shaper“ aparatais.

 

Kiekvienam – individuali programa

Kokį teigiamą poveikį kūnui daro „Roll shaper“ naudojimas, buvo nustatyta klinikiniais tyrimais, 2008 m. atliktais vienoje Lenkijos klinikoje. Masažai (60 min. trukmės masažas (nuo pėdų iki pečių juostos) su šiuo aparatu pirmiausia paskatina limfos tekėjimą žmogaus organizme. Kiekvienai klientei sudaroma individuali programa, galima pakoreguoti problemines zonas (pagal figūros tipą). Besilankančios „Studiofigura“ salonuose moterys džiaugiasi, kad sustangrėja oda, mažėja celiulitas, stiprėja raumenų tonusas, sumažėja patinimai, mažėja kūno apimtys, krinta svoris.

Visą valandą dirbdamos aplink aparatą, klientės išmasažuoja visą kūną – nuo pėdų iki rankų, pečių. Prieš procedūrą rekomenduojama atsigerti nemažai vandens (0,5 – 1 l), vandenį gerti ir procedūros metu, o po to patartina neišsidrėbti minkštoje sofoje, negulinėti, o dar šiek tiek pasivaikščioti, kad suaktyvėjęs limfos tekėjimas dar kurį laiką toks ir išliktų.

Masažui su „Roll shaper“ aparatu reikėtų apsirengti aptemptas plonas kelnes (timpas), marškinėlius ir kojinaites. Svarbiausia, kad nebūtų jokių metalinių sagčių, diržų ir pan.

„Studiofigura“ specialisčių teigimu, masažo metu limfos tėkmė pagreitėja apie 10 kartų, taip pat refleksiškai veikia visą limfos sistemą, gerina jos tonusą ir vazomotorines funkcijas, mažina limfos sąstovį audiniuose, audinių pabrinkimą, gerina medžiagų apykaitą. Vienas masažas „Roll Shaper“ aparatu prilyginamas trims rankiniams masažams.

 

Limfos drenažo nauda

Žmogaus organizme yra apie 1 – 2 litrus limfos. Limfa susidaro iš skysčio, kuris nuolat patenka iš kraujo plazmos į audinius, o iš jų – į limfos kapiliarus. Limfa yra jungiamasis kraujo ir audinių ląstelių audinys, vaizdžiai tariant, ji „skalauja“ kiekvieną ląstelę. Limfmazgiai, esantys įvairiose kūno vietose (pažastyse, kakle, kirkšnyse), filtruoja ir sulaiko mikrobus, kitus kenksmingus junginius. Pasak „Studiofigura“ specialisčių, Limfos drenažas – tai veikiau ne kosmetikos, o medicinos procedūra. Vien todėl, kad limfa veikia visus organizme vykstančius procesus. Žinoma, limfos drenažas naudingas tuo, jog gali padėti sulieknėti. Tačiau svarbiausia, kad ši procedūra išvalo organizmą. Būtent tai ir yra lieknėjimo pagrindas. Anticeliulitinės programos dažnai pradedamos nuo limfos drenažo. Jau po pirmosios procedūros pastebima, kad kūnas tampa lengvesnis. Oda – stangresnė, nagai, plaukai – sveikesni, net nervų sistema – stabilesnė, o miegas – gilesnis.

 

Svečiams – vaišės, dovanos ir loterijos prizai

Švenčionių „Studiofigura“ salono, kurio interjere kaip ir visuose šio vardo salonuose, vyrauja jaukiai švelnus ir romantiškas Provanso stilius, įkūrėjos Ana ir Ilona gausiai susirinkusius svečius supažindino su teikiamomis procedūromis, pristatė kvalifikuotą salono konsultantę Andželą Šnurovienę ir pakvietė moteris pačioms čia pat nemokamai išbandyti „Roll Shaper“ aparatus. Visi atidarymo svečiai buvo pradžiuginti dovanomis – po vieną nemokamą valandos trukmės procedūrą su „Roll Shaper“ aparatu, išbandė laimę loterijoje, kur didžiausia sėkmė nusišypsojo Igoriui Šnurovui, kuris laimėjo abonementą 10 procedūrų. Igoris prizą čia pat įteikė ir prezentacijoje dalyvavusiai mamai Tatjanai Šnurovai.

Susirinkusiems buvo surengtas ir šventinis furšetas.

 

Moterų oazė

Švenčionių salono įkūrėjas pasveikinti atvyko ir kolegės iš Visagino: „Studiofigura“ distributorė Jolita Račkaitė ir salono konsultantė Marija Sinegovskaja. Šios moterys turi didelę darbo su „Roll Shaper“ aparatais patirtį, todėl galėjo išsamiai atsakyti į visus susirinkusiųjų klausimus. Jolita ir Marija sakė, kad „Studiofigura“ salonai, kurių Lietuvoje jau yra 57, tampa ne tik sveikatos ir grožio centrais, tačiau ir savotiškais moterų klubais, į kuriuos klientės renkasi kartais tiesiog drauge pabūti, pasišnekučiuoti ir gerai praleisti laiką. Neretai rengiami ir įvairūs teminiai vakarai. Pavyzdžiui, Visagine veikiančiame salone neseniai buvo surengti stipriausio velykinio margučio rinkimai. Į smagų suėjimą susirinko ne tik visaginietės, bet ir atvyko viešnių iš Latvijos. Tokia moterų oaze tapti visaginietės linkėjo ir Švenčionių salonui.

 

Mamytėms su vaikučiais taip pat plačiai atvertos durys

Švenčionyse įkurtame salone Ana ir Ilona taip pat sakė rengsiančios įvairius suėjimus, prezentacijas ir šventes. Jos drąsino ateiti čia ir jaunas mamytes, nes vaikučiams salone yra jaukus kampelis su žaisliukais, piešimo priemonėmis, knygutėmis – tad kol mamytės užsiiminės sveikatos ir grožio procedūromis, vaikučiai neliūdės ir nesiaikštys, nes suras įdomių užsiėmimų.

 

Visą mėnesį – akcijos ir nuolaidos!

Be to, visą mėnesį, užsisakius 10 masažų abonementą, tai kainuos tik 200 Lt. Paslaugos teikiamos ir išsimokėtinai. Jau salono atidarymo metu moterys aktyviai užsisakinėjo procedūras, derino grafikus, konsultavosi su specialistėmis ir sveikos mitybos klausimais. Nors Švenčionių rajone tokio salono iki šiol nebuvo, tačiau ne viena yra lankiusis salonuose Utenoje, Visagine, Vilniuje arba bent jau girdėjusi apie masažus su „Roll Shapers“, tad džiaugėsi, kad dabar visa tai bus vietoje, beliks tik paskambinti tel. 8 622 83720 arba užsukti į saloną ir užsiregistruoti.

Irena POŽĖLIENĖ