Mes turime 300 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2003
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12190
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88220
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Darbo partijos gretos perkopė 15 000 narių

2011 m. rugpjūčio 27 d., šeštadienis Nr.62 (1109)

Nuo šių metų pradžios prie partijos prisijungė daugiau nei 2 500 Lietuvos gyventojų. Anot partijos pirmininko Viktoro Uspaskich, partijos narių skaičius ir toliau augs, nes prie jos pastaruoju metu jungiasi vis daugiau ir kitų partijų narių, ne tik buvusios Naujosios sąjungos, taip pat ir iki šiol nė vienai kitai partijai nepriklausę gyventojai.

„Visuomenė tampa vis labiau politiškai aktyvi, tai labai geras ženklas, - mano V.Uspaskich. - Žmonės ima įsitraukti į valstybės valdymą, išreikšdami savo valią ne tik balsavimo dieną, bet ir dalyvaudami politinėje veikloje.“

Vien vasaros metu į partiją įstoti nutarė daugiau nei pusantro tūkstančio narių, kurių dalis — kitų partijų nariai. Pasak politiko, iš Naujosios sąjungos Darbo partija šiuo metu prisijungti yra pakvietusi tik politiškai aktyviausius narius, tad visiškai nesureikšmina to, kad ne visi jos nariai jungsis prie partijos.

Švenčionių rajone prie Darbo partijos jungtis rengiasi visi buvusio Naujosios sąjungos skyriaus nariai. Po susijungimo tai bus vienas didžiausių skyrių šalyje, rajono savivaldybės taryboje turintys daugiausia – 9 – tarybos narius.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis