Mes turime 286 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:2641
mod_vvisit_counterŠią savaitę:12828
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:88858
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Jonines Stanislavave pradėjo „Aukštaitukas“

2014 m. liepos 5 d. šeštadienis Nr. 50 (1388)

Joninės – viena smagiausių vasaros švenčių – šurmuliavo ne tik rajono miestuose, bet ir kaimo vietovėse esančiuose klubuose. Viena pirmųjų graži Joninių šventė buvo surengta Stanislavave.

Pirmoje dalyje smagų koncertą surengė Švenčionių Juliaus Siniaus meno mokyklos vaikų dainų ir šokio ansamblio „Aukštaitukas“ (vadovė Jolanta Razmienė) šokėjai. Šokis keitė šokį. Kai neužtekdavo vietos Stanislavavo kaimo klubo scenoje, šokėjai smagų šokį šoko ir salėje.

Žiūrovai negailėjo aplodismentų jauniesiems šokėjams, o koncertui pasibaigus Švenčionių miesto kultūros centro Stanislavavo kaimo klubo vedėja Daiva Trinkūnienė tarė nuoširdų ačiū šokėjams. Nebuvo pamiršti ir Jonai bei Janinos. Jiems uždėti lauko gėlių vainikai. Antra Joninių šventės dalis vyko jau gerokai vėliau. Prie laužo susirinkę Stanislavavo ir aplinkinių kaimų žmonės linksminosi, šoko, dainavo. Juk taip gera pabūti ir švęsti kartu, kai skambant dainai nors trumpam gali pamiršti kasdienius rūpesčius ir problemas.

Algis JAKŠTAS

 
Reklaminis skydelis