Mes turime 299 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3684
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13871
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89901
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Antrajame „Pildyk” žaidimo etape prizai bus dar vertingesni

2014 m. liepos 30 d. trečiadienis Nr. 57 (1395)

Didžiajame „Pildyk“ žaidime jau išdalinti pirmojo etapo prizai. Tai gera žinia dar nelaimėjusiems „Pildyk“ draugams, nes kituose etapuose prizai bus dar vertingesni, o jų traukime pasisekti gali ir pirmajame etape nelaimėjusiems žaidimo dalyviams.

Liepą „Pildyk“ švenčia 10 metų veiklos Lietuvoje sukaktį. Per tuos metus „Pildyk“ tapo populiariausia išankstinio mokėjimo mobiliojo ryšio paslauga. Dabar ja naudojasi daugiau nei milijonas „Pildyk“ draugų, kurie bendraudami į valias dar ir sutaupo. Švenčiant gimtadienį, „Pildyk“ savo draugams paruošė ir šventės svarbą atitinkančių dovanų.

Iš viso „Pildyk“ sandėlyje buvo paruošta daugiau nei 1200 prizų, kurių bendra vertė siekia 1,3 mln. litų. Dalyvauti žaidime galima be papildomų pastangų ir išlaidų – tereikia savo “Pildyk” sąskaitą papildyti bent 10 Lt ar daugiau. Prizų traukime dalyvauja kiekvienas toks papildymas.

 

Antrajame etape – ir dviračiai, ir televizoriai

„Pirmasis „Pildyk“ žaidimo etapas praėjo sklandžiai ir atnešė daug džiaugsmo laimėtojams. Prizus gavo 450 „Pildyk“ draugų. Nespėjusiems tapti dalyviais ar dar nelaimėjusiems reikia nenukabinti nosies ir dalyvauti antrajame etape. Dabar dalinsime dar vertingesnius prizus. Daug kas priklauso nuo aktyvumo – rimtai nusiteikusiems siūlome papildomų būdų padidinti galimybę laimėti“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Pildyk“ prizų sandėlyje antrajam etapui paruošta 380 dar didesnės vertės daiktų, tarp jų – tarptautinių apdovanojimų pripažinimą pelnę stilingieji „Bobbin Shopper“ dviračiai, išskirtinio stiliaus ir pažangūs „Lumix“ fotoaparatai, „Samsung“ planšetės TAB S ir TAB 4 bei išmanieji telefonai S5, didžiuliai ir išmanūs televizoriai „Panasonic“, ir karšta žaidimų pasaulio naujiena – žaidimų konsolės „Playstation 4“.

„Pildyk“ draugai – labai įvairūs. Norime, kad dovanomis būtų patenkinti skirtingų amžių ir pomėgių žmonės, tad laimėję dalyviai gali pasirinkti vieną iš dviejų jiems siūlomų dovanų“ – žaidimo privalumus vardijo D. Jonušienė.

Didysis „Pildyk“ žaidimas vyksta trimis etapais, kiekvieno jų pabaigoje burtų keliu ištraukiami laimėtojai. Antrojo etapo lošimas jau artėja – jis vyks rugpjūčio 4-6 dienomis. Nelaimėję pirmų žaidimo etapų dalyviai automatiškai dalyvaus trečiajame, kur varžysis dėl pagrindinio „Pildyk“ prizo – apie 80 tūkst. litų vertės automobilio „Volkswagen Beetle“.

 

Kaip padidinti savo šansus

Kai prizai geri, juk norisi laimėjimą priartinti. „Pildyk“ žaidimas šia prasme turi didelį privalumą – kas nenori laukti sėkmės šypsnio sudėję rankų, turi ne vieną galimybę padidinti savo pranašumą ir žingsniu priartėti prie prizų sandėlio.

Užteks pasiimti telefoną ir siųsti SMS numeriu 1331 įrašius DAR ir savo vardą bei pavardę (0,5 Lt/SMS). Dvi tokios žinutės – dvigubi šansai laimėti, trys žinutės – trigubi ir t.t. Šių SMS žinučių skaičius neribojamas.

Norint sužinoti, kiek kartų didinta laimėjimo tikimybė, galima nusiųsti SMS žinutę su žodžiu KIEK numeriu 1331. Šios žinutės siuntimas nieko nekainuoja.

Nenusivils ir žaidimo dalyviais tapę papildžius sąskaitą – juk vasara baigsis dar negreit ir tęsiasi nemokamos „Pildyk“ naktys. Visą vasarą nauji ir esami „Pildyk“ vartotojai naktimis savo tinkle gali skambinti, rašyti SMS ir naršyti mobiliajame internete nemokamai. Visa tai – tiesiog papildant sąskaitą, be jokių papildomų įsipareigojimų.

Daugiau apie „Pildyk“ žaidimą, jo prizus ir sąlygas galima sužinoti apsilankius interneto svetainėje http://pildykzaidimas.lt/ arba artimiausiame „Tele2“ klientų aptarnavimo salone.

 
Reklaminis skydelis