Mes turime 330 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:5230
mod_vvisit_counterŠią savaitę:15417
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:91447
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Eurobusas gyventojus įtraukėįžaidimus apie euro įvedimą

2014 m. spalio 8 d. trečiadienis Nr. 76 (1414)

Informacinę kampaniją apie euro įvedimą Lietuvoje vykdantis Eurobusas pirrmadienį lankėsi Švenčionių rajono savivaldybėje. Į Švenčionis, Švenčionėlius ir Pabradę atvykusi specialistų komanda suteikė gyventojams aktualią informaciją, kvietė dalyvauti interaktyviose veiklose

 

Pabradės policijos komisariato pareigūnas džiaugėsi renginiu. Nuo jo neatsiliko ir Pabradės seniūnė Marija Sadovskaja: „Tokia informacija yra labai naudinga ir svarbi. Manau, kad verta prieiti kiekvienam Lietuvos gyventojui prie šiltos ir gerai nusiteikusios Eurobuso komandos. Pati sužinojau naujienų“.

Po Lietuvos miestelius keliaujančio Eurobuso tikslas – informuoti gyventojus svarbiausiais su euro įvedimu susijusiais klausimais. Gyventojai gali sužinoti ne tik kur, kada ir kaip reikės išsikeisti litus įeurus, bet ir pamatyti, kaip atrodys euro banknotai, pasitikrinti savo žinias apie kitas euro zonos šalis.

Euras Lietuvoje įvedamas nuo 2015 metų sausio 1 d. Ji taps devynioliktąja euro zonos nare. Euro įvedimo kursas Lietuvoje – 3,4528 lito už1 eurą.  

 
Reklaminis skydelis