Mes turime 369 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4678
mod_vvisit_counterŠią savaitę:29808
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:77134
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Kalėdų Senelis aplankė ir tarybos narius

2015 m. sausio 7 d., trečiadienis Nr.1 (1437)

Paskutinis rajono savivaldybės tarybos posėdis prasidėjo neįprastai smagiai – į salę viesulu įskriejęs Kalėdų Senelis pažėrė laviną sveikinimų, linkėjimų ir privertė solidžius tarybos narius trumpam pabūti vaikais ir drauge pažaisti. Anot jo, tai padės visus metus būti geriems, teisingiems ir sumaniems. Linksmasis svečias palinkėjo rajonui didelių pasiekimų, prasmingų darbų, perspektyvios ateities, o tarybos nariams – gerų sprendimų, kurie taptų tvirtu pagrindu kuriant rajono gerovę.

Su praėjusiomis šventomis Kalėdomis, kurių šviesoje ir Naujuosius pasitinkame, sveikino Švenčionių dekanas Medardas Čeponis, savo kalboje priminęs politikams didžiąją laiko prasmę, kuri verčia susimąstyti ir nesiblaškyti, įsiklausyti į savo vidinį balsą, elgtis išmintingai ir prisiminti, kad viskam yra savo laikas.

Kalėdų Seneliui apdalinus visus dalyvavusius posėdyje saldžiomis dovanėlėmis ir atsisveikinus iki kitų metų, prasidėjo posėdis, kuriame priimti sprendimai bus pateikti kitame numeryje.

„Švenčionių krašto“ inf.