Mes turime 297 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3084
mod_vvisit_counterŠią savaitę:13271
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:89301
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Mokamos ir KPP lėšos

2015 m. vasario 4 d., trečiadienis Nr.9 (1445)

Sausio 27 d.  paramos gavėjus pasiekė pirmosios šiais metais Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos (KPP) paramos lėšos.

Nacionalinė mokėjimo agentūra  išmokėjo 2,1 mln. Eur (7,3 mln. Lt) pagal KPP priemones. Didžioji dalis paramos lėšų bus išmokėta pagal KPP priemones „Parama verslo kūrimui ir plėtrai“, „Pirmas žemės ūkio paskirties žemės apželdinimas mišku“, priemonės „Žemės ūkio produktų perdirbimas ir pridėtinės vertės didinimas“ veiklos sritį „Žemės ūkio produktų perdirbimas ir rinkodara“, priemonės „Žemės ūkio ir miškininkystės plėtra ir pritaikymo infrastruktūra“ veiklos sritį „Gyvulių ir paukščių prekinės vertės didinimas“.

Pagal KPP priemones planuojama išmokėti dar 10,2 mln. Eur (35,2 mln. Lt) paramos lėšų. Paramos sulauks pateikusieji paraiškas pagal priemonę „Pirmas ne žemės ūkio paskirties ir apleistos žemės ūkio paskirties apželdinimas mišku“, priemonės „Žemės ūkio ir miškininkystės plėtra ir pritaikymo infrastruktūra“ veiklos sritį „Žemės ūkio vandentvarka“, priemonės „Kaimo atnaujinimas ir plėtra“ veiklos sritį „Asbestinių stogų dangos keitimas“, priemones „Kaimo atnaujinimas ir plėtra“ (įgyvendinant planavimo būdu), „Pelno nesiekiančios investicijos miškuose“, „Pelno nesiekiančios investicijos“ ir kitas priemones. Paramos sulauks ir vietos veiklos grupės.

 
Reklaminis skydelis