Mes turime 403 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4259
mod_vvisit_counterŠią savaitę:20460
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:96490
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Naujiena „Pildyk“ vartotojams – kietas telefonas už 1 litą

2011 m. spalio 1 d., šeštadienis Nr.72 (1119)

Ištikimieji „Pildyk“ vartotojai telefonus nuo šiol gali įsigyti ypač geromis sąlygomis – sumokėję vos 1 litą. Jei vartotojas „Pildyk“ naudojosi bent pusmetį, kietą telefoną jis gali gauti iškart, o už jį atsiskaityti mokėdamas nedidelį mėnesio mokestį. Maža to, laiku apmokant sąskaitas, į „Pildyk“ sąskaitą kas mėnesį grįš 5 litai.

Naują telefoną gauti paprasta

„Pildyk“ pasiūlymas leidžia seną mobilųjį telefoną pakeisti nauju pačiomis geriausiomis sąlygomis. Tai padaryti paprasta – iš siūlomų gero ir dar geresnio telefonų reikia išsirinkti labiau patinkantį ir pasirašyti 24 mėnesių telefono įsigijimo sutartį. Naujas telefonas kainuos 15 ar 20 litų per mėnesį, priklausomai nuo pasirinkto modelio.

„Daugelis norėtų savo senąjį telefoną pakeisti nauju, todėl „Pildyk“ vartotojams pasiūlėme šią naują galimybę. Klientas už gerą kainą gaus telefoną ir galės neatidėliodamas pradėti naudotis jo teikiamomis galimybėmis“, – sakė Renata Bernotaitė, „Pildyk“ prekės ženklo vadovė.

Naujas telefonas vartotojams atvers daug daugiau galimybių naršyti internete, dalintis informacija, dirbti ar pramogauti. Tuo tarpu „Pildyk“ paslaugomis naują telefoną įsigiję žmonės galės naudotis taip, kaip yra įpratę. T.y., su ta pačia SIM kortele, įprastais „Pildyk“ planais ir sutaupyti leidžiančiomis paslaugomis.

Pasiūlymu gali pasinaudoti 18 metų sulaukę vartotojai, kurie „Pildyk“ paslaugomis naudojosi bent 180 dienų. Sudaryti 24 mėnesių trukmės telefono įsigijimo sutartį ir gauti telefoną galima bet kuriame „Tele2“ salone.

Kurį kietą telefoną pasirinkti?

Mokant 15 litų mėnesio telefono mokestį, už vieną litą galima gauti telefoną „Huawei G6620“. Telefono išskirtinumas – galimybė į jį įdėti ir naudotis dviem SIM kortelėmis.

Pasirinkus išmanųjį telefoną „Huawei U8650“ su „Android“ operacine sistema, sutarties galiojimo laikotarpiu reikia mokėti 20 litų mėnesio telefono mokestį.

Šias išlaidas naujajam telefonui galima dar sumažinti! Nurodytu laiku apmokant mėnesio mobiliojo telefono mokesčio sąskaitas, kiekvieną mėnesį į „Pildyk” sąskaitą grįš po 5 litus, kuriuos galima išnaudoti “Pildyk” paslaugoms.

„Pildyk“ yra populiariausia išankstinio mokėjimo paslauga Lietuvoje. Naujausiais rinkos tyrimų bendrovės RAIT apklausų duomenimis, „Pildyk“ naudojasi net 59 proc. visų išankstinio mokėjimo paslaugų klientų.
 

 
Reklaminis skydelis