Mes turime 314 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:4771
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14958
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:90988
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Tęsiasi Priestočio g. Švenčionėliuose rekonstrukcija

2015 m. kovo 25 d., trečiadienis, Nr.25 (1458)

Praėję metai rajonui buvo turtingi projektų. Rajono meras Vytautas Vigelis daug dienų praleido sostinėje, kol pasiekė jiems pritarimą ir finansavimą. Kaip jau rašėme, daug projektų pradėta vykdyti pernai, o bus biagiami šiais metais.

Pernai rudenį prasidėjo Priestočio g. Švenčionėlių mieste rekonstrukcija. Projekto skaičiuojamoji vertė 198 000 Eur, projektas finansuojamas Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšomis. Numatyta projekto trukmė – 12 mėnesių, pabaiga turėtų būti iki šių metų spalio, bet projekto vadovė Irina Golovackaja džiaugiasi, kad projektą pavyks įgyvendinti daug anksčiau. Darbus vykdanti UAB „Tvirta“ dirba sparčiai ir gerai. Ilgas ir šiltas praėjusių metų ruduo leido atlikti apie pusę darbų. Buvo sutvarkyti inžineriniai tinklai, šuliniai, paklotas asfaltas. Šiais metais bus paklotos trinkelės ir įrengti suoliukai. Šiuo metu ruošiamas pagrindas trinkelėms. Šių metų darbams finansuoti numatyta 102 000 Eurų.

Priestočio g., kuri labiau panaši į aikštę, ilgis 213 metrų, plotis 10,5 metro – tvarkoma kompleksiškai. Įgyvendinus projektą bus atnaujintas visas Švenčionėlių centras.

Irena PAULIUKEVIČIENĖ

 
Reklaminis skydelis