Mes turime 336 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1381
mod_vvisit_counterŠią savaitę:11568
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:87598
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Švenčioniškiai valė mažąjį Kūnos upelį

2015 m. balandžio 4 d., šeštadienis, Nr.28 (1461)

Atėjus šiltesniems orams žmonės traukia į gamtą iškylauti. Deja, dalis žmonių po savo pasibuvimo gamtoje palieka nemažai šiukšlių ir net nesusirūpina, kad tai labai kenkia gamtai. Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) Švenčionių skyriaus nariai neliko tam abejingi, tad šeštadienio popietę valė mažąjį Švenčionių Kūnos upelį.

Kovo 28 d. JOD Švenčionių skyriaus nariai susibūrė smagiai, tačiau kartu ir labai naudingai veiklai. Švenčioniškiai valė visų pamirštą mažąjį Švenčionių Kūnos upelį. Šis upelis yra labai apleistas, užaugęs žolėmis ir nusėtas šiukšlėmis, tad JOD‘iečiai pačiupę šiukšlių maišus ėmė jį valyti.

„Tokias veiklas reikia vykdyti dažniau, kadangi žmonės vis rečiau rūpinasi gamta, nesusimąsto apie jos svarbą. Gamtoje vis daugėja šiukšlių. Ši veikla buvo naudinga ne tik aplinkai, tačiau ir mums patiems. Valydami upelį supratome, kad tai yra nelengvas darbas, tad ateityje ne tik patys nešiukšlinsime, bet ir neleisime to daryti kitiems“, - pastebėjimais dalinosi JOD Švenčionių skyriaus nariai.

JOD Švenčionių skyriaus inf.

 
Reklaminis skydelis