Mes turime 508 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:3874
mod_vvisit_counterŠią savaitę:10284
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:92033
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

Balandžio 6-oji - saugaus eismo diena

2015 m. balandžio 4 d., šeštadienis, Nr.28 (1461)

Nuo 2006 – tųjų metų balandžio 6 – oji diena Lietuvoje minima kaip saugaus eismo diena. Ta proga Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos ir VĮ „Vilniaus regiono keliai“ sveikina visus eismo dalyvius ir primena, kad tik nuo mūsų pačių priklauso mūsų kelionių saugumas.

Dėl vyraujančių permainingų orų prašome vairuotojų atkreipti ypatingą dėmesį įklimatines –meteorologines sąlygas bei kelio būklęir pasirinkti saugųvažiavimo greitį. Tėvelius kviečiame pasirūpinti ne tik savo, bet ir savo mažyliųsaugumu, užtikrinant saugias ir malonias vaikųkeliones sėdint jiems pritaikytose kėdutėse. Pėstiesiems ir dviratininkams primename pagalvoti apie savo saugumąkelyje ar gatvėje, ypačtamsiu paros metu, ir su savimi turėti būtinus šviesąskleidžiančius ar atspindinčius elementus, liemenes.

Kviečiame visus elgtis atsakingai ir primename, kad tik gerbdami įstatymus, Kelių eismo taisyklių reikalavimus bei laikydamiesi jų galime išvengti skaudžių eismo nelaimių ir beprasmių aukų keliuose. Būkime kelyje kultūringi, mandagūs, drausmingi bei pakantūs vieni kitiems.

Lietuvos automobiliųkeliųdirekcija prie Susisiekimo ministerijos

VĮ "Vilniaus regiono keliai“