Mes turime 183 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:862
mod_vvisit_counterŠią savaitę:14861
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:62187
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:116150

JOD Švenčionių skyriui ir toliau vadovaus Diana Čop

2015 m. balandžio 22 d. trečiadienis, Nr.41 (1465)

Balandžio 17 dieną vyko Jaunimo organizacijos DARBAS (JOD) Švenčionių skyriaus visuotinis susirinkimas, kurio metu buvo renkamas naujas pirmininkas, jo komanda ir atstovai į Švenčionių rajono jaunimo reikalų tarybą (JRT).

Skyriaus narių pasveikinti atvyko Jaunimo organizacijos DARBAS valdybos komanda, Darbo partijos Švenčionių skyriaus pirmininko pirmoji pavaduotoja Raja Krupenina, Švenčionių rajono savivaldybės kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė bei JOD Švenčionių skyriaus Garbės pirmininkė ir įkūrėja Inga Varnienė bei JOD Švenčionių skyriaus Garbės pirmininkas Gintaras Steponėnas.

Visuotinio susirinkimo metu Švenčionių JOD skyriaus pirmininkė Diana Čop pristatė metų veiklos ataskaitą, kurioje atsispindėjo gausybė nuveiktų darbų, suorganizuotų renginių ir akcijų.

Diana Čop skyriaus narių pritarimu buvo išrinkta ir toliau tęsti vadovo pareigas. Ši mergina per savo pirmininkavimo laikotarpį pateisino visų lūkesčius ir toliau tęsė prieš tai ketverius metus vadovavusio Gintaro Steponėno darbus. Skyriaus nariai bei gerbiami svečiai tarė sveikinimo žodžius ir dalino pirmininkei patarimus į ką ateityje vertėtų atkreipti dėmesį bei linkėjo stiprybės, ištvermės, išradingumo, drąsos ir, žinoma, toliau išlaikyti savo skyrių tarp lyderiaujančių.

Visuotinio susirinkimo metu taip pat buvo renkama ir skyriaus pirmininko komanda. Pirmininkės pavaduotoju tapo Alanas Galalis, atsakingąja sekretore Julija Burokaitė, ryšių su visuomene atstovas Eimantas Semėnas, projektų vadovė Karina Ratabylskaitė ir Švenčionėlių miesto pogrupio vadovė Aurelija Šulgaitė.

Taip pat per susirinkimą buvo deleguojami du kandidatai į Švenčionių rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybą: Gintaras Steponėnas ir Diana Čop. Sunku buvo apsispręsti tarp tokių puikių, atsakingų ir kupinų noro dirbti su jaunimu skyriaus narių. Džiugu, kad JRT pirmininko pavaduotoja Inga Varnienė suteikė galimybę tiek Gintarui, tiek Dianai atstovauti organizacijai, realizuoti savo idėjas bei dirbti Švenčionių rajono jaunimo labui.

„Labai ačiū skyriaus nariams bei svečiams už pasitikėjimą manimi bei už suteiktą galimybę toliau tęsti pirmininko darbą. Pažadu, jog ir toliau iš visų jėgų dirbsiu skyriaus labui. Susirinkimo metu išgirdau daug gražių žodžių, palinkėjimų, tačiau netrūko ir pastabų, į kurias pažadu atsižvelgti. Mūsų laukia dar vieni darbingi ir iššūkių kupini metai, kuriuos, esu tikra, su savo naująja komanda įveiksime“, - įspūdžiais dalinosi JOD Švenčionių skyriaus pirmininkė Diana Čop.

Eimantas SEMĖNAS