Mes turime 152 svečius online
Apsilankymai:
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien:1992
mod_vvisit_counterŠią savaitę:4715
mod_vvisit_counterŠį mėnesį:57003
mod_vvisit_counterPaeitą mėn.:120250

Iš Grappling imtynių Europos taurės varžybų – su sidabro medaliu

2015 m. balandžio 22 d. trečiadienis, Nr.41 (1465)

Balandžio 4 d. Kauno sporto halėje vyko grappling (imtynių) atviros Europos taurės varžybos, kurias organizavo tarptautinė grappling federacija kartu su Lietuvos grappling federacija.

Grappling išvertus į lietuvių kalbą reikštų „grumtynės“. Tai mišrių imtynių sporto šaka, kuri susiformavo iš Brazilų džiudžitsu, dziudo, sambo ir kitų imtynių stilių. Varžybose dalyvavo 120 sportininkų ne tik iš Lietuvos, bet ir Indijos, Lenkijos, Ukrainos, Airijos, Latvijos ir kitų šalių. Varžytinės kovos vyko ant trijų imtynių kilimų, šešiose amžiaus grupėse: U-13; U-15; U-17; U-19; suaugusiųjų ir veteranų.

Švenčioniškių komanda grappling imtynių Europos taurės varžybose puikiai pasirodė. Jose Švenčionių sportininkas Natas Burokas dalyvavo U-13 amžiaus grupėje iki 52 kg kategorijoje ir iškovojo sidabro medalį. Varžybų atidarymą šokiais puošė sportinės aerobikos grupė „Liūtės“ vadovaujamos Irinos Burokienės. Taip pat į šias varžybas teisėjauti buvo pakviestas Dainius Burokas.

„Švenčionių krašto“ inf.

 
Reklaminis skydelis